Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 29 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Kaia Gerber overtreft Cindy Crawford in nieuwe Calvin Klein-campagne

Kaia Gerber, de dochter van supermodel Cindy Crawford, staat centraal in de nieuwe campagne van Calvin Klein Underwear. Hier zijn de eerste campagnebeelden.

Cindy Crawford, die onlangs haar iconische Pepsi-reclame nog eens dunnetjes overdeed, is hét model van de jaren 90. Nog altijd kunnen we niemand noemen die haar heeft overtroffen, maar dochter Kaia Gerber komt akelig dicht in de buurt. En puur kijkend naar Calvin Klein, overtreft ze haar moeder zelfs. Die was alleen te zien op wat catwalks van het Amerikaanse modemerk.

Kaia Gerber voor Calvin Klein Underwear

De nieuwe campagne met Kaia Gerber heet The Language of Calvin Klein. Het is een multimediacampagne, waarin het om zelfexpressie gaat. Fotografen Renell Medrano en Hong Jang Hyun en regisseursduo ‘rubberband.’ zijn verantwoordelijk voor de foto’s en video’s met verschillende modellen en artiesten. Maar eerst even aandacht voor de dochter van Cindy Crawford.

kaia gerber, cindy crawford, calvin klein, the language, underwear, campagne
kaia gerber, cindy crawford, calvin klein, the language, underwear, campagne
kaia gerber, cindy crawford, calvin klein, the language, underwear, campagne
kaia gerber, cindy crawford, calvin klein, 2021, language

De rest van de campagne

“Aan de hand van een portret zien we van ieder talent een vertolking van het persoonlijke taalgebruik in de echte wereld. Als ze teksten opzeggen, hardop dagdromen, schrijven, tegen zichzelf praten, hun hart luchten tegen een vreemde, even pauzeren om na te denken, poëzie voordragen, verhalen vertellen”, aldus Calvin Klein over zijn eigen campagne.

kaia gerber, cindy crawford, calvin klein, the language, underwear
kaia gerber, cindy crawford, calvin klein, the language, underwear

Naast Kaia Gerber zie je Damson Idris (film- en toneelacteur), Deb Never (singer-songwriter en vocalist) Dominic Fike (singer-songwriter en acteur), JENNIE (internationaal artiest en performer), Francesca Scorsese (acteur, student regie en dochter van Martin) en Moses Sumney (singer-songwriter en verhalenverteller) terug in de campagne.

In de voetsporen van Cindy Crawford

Het is overigens niet de eerste keer dat Kaia Gerber te zien is in een campagne van Calvin Klein. Ze timmert sowieso hard aan de weg als model. Een compilatie van haar werk.

Onlangs maakte de dochter van Cindy Crawford ook haar acteerdebuut. Check deze Netflix-serie met een rol voor Calvin Klein-model Kaia Gerber.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.