Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 27 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid is de nieuwe 007 in prikkelende James Bond-reclame

Bella Hadid is de nieuwe 007. Niet in de volgende James Bond-film, maar in de nieuwe campagne van modeontwerper Michael Kors.

De Brits-Jamaicaanse actrice Lashana Lynch is in No Time to Die al de eerste vrouwelijke 007. Maar laat Bella Hadid dan alsjeblieft de nieuwe Bondwoman (Bondgirl mag niet meer) worden in de volgende James Bond. Wauw, wat is deze vrouw toch een fenomeen.

Bella Hadid als 007 voor Michael Kors

We weten niet of Bella Hadid naast modelleren ook kan acteren. Maar uit deze video maken we op dat ze talent genoeg heeft om bij de James Bond-franchise om aan boord te stappen als Bondwoman, geheim agent of wat dan ook. Dit moet een vervolg krijgen.

“Hoe ik denk over No Time To Die en de reclame die we in dat licht mogen uitbrengen? Ik voel me vereerd om betrokken te zijn bij zoiets speciaals als dit! Werken met het James Bond-team was een droom die nu werkelijkheid is geworden”, aldus Bella Hadid op Instagram.

Het team achter de James Bond-reclame

De grote man achter de reclame met Bella Hadid is Brando De Sica, die de video heeft geregisseerd. Het andere model in de campagne is Cindy Bruna. Ook regisseur Shane Sigler, editor Francesco Galli, geluidsman Paolo Amici, visual effects-expert Alessio Pericò, digitaal bewerker Alessandro Rocchi en creatief adviseur Mark Mayer zijn betrokken bij de campagne MMK x 007. Geen kleine namen binnen de filmwereld.

Naast de campagne met Bella Hadid als 007, heeft Brando De Sica ook een James Bond-reclame gemaakt met Naomi Harris, die Eve Moneypenny speelt in No Time to Die. Die bekijk je hier.

No Time to Die

No Time to die, de laatste James Bond-film met Daniel Craig, draait nu in de bioscoop. Lees op deze overzichtspagina meer over de film, met Lashana Lynch als de eerste vrouwelijke 007 ooit.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.