Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 26 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

De Bad Bunny x Adidas sneakers zijn verrassend stijlvol en bijna te koop

Bad Bunny, ‘s werelds meest gestreamde artiest op Spotify, heeft de krachten gebundeld met Adidas voor een nieuw paar sneakers. Vanaf zaterdag 29 april te koop in Nederland, en ze zijn nog helemaal zo raar nog niet.

In totaal genereerde de schelle stem van Bad Bunny meer dan 20 miljard (!) streams in 2022, en dat verdient aardig. Daarmee mag hij zich niet alleen de meest beluisterde artiest van het afgelopen jaar noemen, maar ook de artiest met de meeste streams ooit in één jaar. Dan begrijpen we Adidas heel goed dat ze met zo iemand een samenwerking willen aangaan.

Bad Bunny x Adidas Campus ‘Wild Moss’

Maar gezien zijn kledingstijl leefden we een tijdje met het vooroordeel dat er sneakers vol glitters en opvallende elementen in de maak waren. Niets bleek minder waar toen we de eerste beelden zagen. Mooiere foto’s vind je overigens op Hypebeast.

bad bunny adidas campus sneakers, bb, oog
BB (Afbeelding: Adidas / Hypebeast)
bad bunny adidas campus sneakers, bb, oog
👁️ (Afbeelding: Adidas)

De sneakers zijn juist ingetogen en de details subtiel. Op het einde van de veters zie je de initialen van de Puerto Ricaanse artiest en op de tong zie je het oogsymbool waar Bad Bunny om bekendstaat. De tong is afneembaar en op te klikken middels drukknopen. Onder de tong met het oog zit een reguliere tong met het klassieke Adidas-logo. De schoenen zijn uitgevoerd in natuurlijke kleuren, van mosgroen tot lichtbruin. De buitenzolen zijn gebroken wit.

Sneakers te koop voor normale prijs

We raden je aan in de digitale wachtrij te gaan staan als je de Bad Bunny x Adidas Campus ‘Wild Moss’ via de reguliere weg wil bemachtigen. De sneakers gaan zaterdag 29 april 2023 om 10.00 uur in de verkoop op de Nederlandse website van het Duitse sportmerk. Je koopt ze voor 160 euro en dat valt nog mee voor een collab als deze.

bad bunny adidas campus wild moss sneakers, bb, oog
👟 (Afbeelding: Adidas)

Meer op zoek naar sneakers voor Koningsdag of Bevrijdingsdag? Check dan deze oranje top 5 van 2023, waaronder een paar met forse korting.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.