Coen Grutters
Coen Grutters Tweedehands auto's 15 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Auto van Michael Scott uit The Office is nu spotgoedkope occasion

Fans van The Office weten dat Michael Scott maar wat trots is op zijn Chrysler Sebring. Wie in de huid wil kruipen van de komische filiaalmanager hoeft niet diep in de buidel te tasten. Als occasion koop je de cabriolet nu namelijk voor een habbekrats.

Prijs jezelf gelukkig als je nog nooit een aflevering van The Office US hebt gezien. Niets is leuker dan een van de meest verslavende en lachwekkende tv-series ‘voor het eerst’ te kijken. De meesten van ons smachten terug naar dat moment als we voor de tiende keer bij de eerste aflevering van seizoen één beginnen. Gelukkig is er een reboot in aantocht.

De auto van Michael Scott

Al gauw in The Office maak je kennis met een van de grappigste figuren uit de tv-geschiedenis: Michael Scott. De onvolwassen, egocentrische en toch liefhebbende baas van een Dunder Mifflin Paper Company-filiaal rijdt in een Chrysler Serbing Convertible. Een Amerikaanse auto die nu als occasion opvallend weinig geld kost.

Chrysler Sebring Convertible Limited Michael Scott The Office occasion tweedehands auto
De Chrysler Sebring Convertible zoals in The Office koop je in Nederland al voor minder dan 2.000 euro. (Afbeelding: Autowereld / Aeen Exclusieve Automobielen)

Zo vonden wij dit exemplaar via verkoopsite Gaspedaal.nl voor slechts 1.950 euro. Het betreft een model uit 2003 (die van Michael Scott kwam uit 2004) met een 2,7-liter V6 die iets meer dan 200 pk levert. Het is wel een automaat, dus spelen met de pook zit er niet in. That’s what she said!

Andere occasion van The Office-ster

Er is echter nog een auto gelinkt aan het personage van Steve Carell: de Chrysler PT Cruiser, eveneens als cabriolet. Ondermeer bekend van de iconische openingsscène uit The Office, waarin Michael Scott – begeleid door een Lady Gaga-nummer – zijn comeback maakt

Een weerzinwekkend model waar door veel autofanaten met afschuw naar gekeken wordt. Om die reden vind je ook deze occasion al voor minder dan 2.000 euro op de Gaspedaal.nl. Bij dit onvergetelijke model uit The Office ligt een 2,4-liter viercilinder met 143 pk onder de kap. Wil je iets meer vermogen? Dan is deze betaalbare, maar snelle Japanse auto die een hoofdrol speelde in de film Baby Driver iets voor jou.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.