Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 31 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Arjen Lubach heeft goed nieuws voor de fans en gaat op zomertoer

Hoewel Zondag met Lubach definitief voorbij is, zijn we nog lang niet van Arjen Lubach verlost. De satire-expert komt terug met een compleet nieuw programma. Daar moeten we alleen wel tot 2022 op wachten. Gelukkig laat de Groninger zijn fans niet in de kou staan en gaat hij deze zomer op tournee.

Dit heeft Arjen Lubach zelf bekendgemaakt via Twitter. In een tweet laat hij weten dat de aanstaande versoepelingen waarschijnlijk genoeg ruimte gaan geven voor een kleine zomertour. Hij ziet deze plotselinge opening als een mooie kans om alvast aan de slag te gaan met wat try out-materiaal.

Arjen Lubach gaat op zomertour

Verder dan dat is er weinig bekend. Ook eventueel data en plaatsen worden nog niet onthuld. Het enige wat Arjen Lubach daarop te zeggen heeft, is dat je zijn socials goed in de gaten moet houden. Verder verexcuseert hij zich alvast voor het feit dat het een kleine tour is en dat hij dus niet overal kan langskomen.

Fans moeten dus scherp zijn, want kaarten zullen ongetwijfeld snel uitverkocht zijn. Mocht je Zondag met Lubach-fan zijn en geen idee hebben wat je van zijn theatershow kunt verwachten? Bekijk dan zeker even zijn voorgaande show. Deze staat gewoon hier op Netflix. In deze voorstelling vertelt hij vooral persoonlijke verhalen, maar uiteraard wel met de humor die je van hem gewend bent.

Nieuw programma en oude klassieker

Kijk je vooral uit naar de opvolger van Zondag met Lubach, dan hebben we goed en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat Arjen Lubach veel vaker te zien gaat zijn. Zijn nieuwe show zal namelijk vier keer per week op de buis komen. Het slechte nieuws is alleen wel dat we hier dus nog tot 2022 op moeten wachten. Meer daarover vind je hier.

Arjen Lubach pakt oude liefde op en dropt keiharde hardstyle hit

Arjen Lubach heeft dus een hoop mooie dingen op de planning staan, en daar komt mogelijk nog iets bij. De publieke omroep wil een legendarische programma nieuw leven inblazen en Lubach wordt genoemd als presentator. Welke programma dat is lees je hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.