Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Hebbedingen 31 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze retro Volkswagen-bus van Action is de ultieme festivaltent

Volgens demissionair premier Mark Rutten komen er flinke versoepelingen aan en is het einde van de lockdown in zicht. Dat is goed nieuws voor de festivalgangers, want evenementen zoals Lowlands zijn deze zomer weer mogelijk. Dat komt toch wel als een verrassing, dus moet je nu halsoverkop je festival-gear in huis halen. Gelukkig heeft Action een hele toffe Volkswagen-bus tent.

Met deze toffe tent ga je gegarandeerd een hoop aandacht trekken op ieder (festival)camping. Action heeft ter inspiratie naar de iconische Volkswagen bus gekeken, en vervolgens geprobeerd om deze zo goed mogelijk na te maken. Dat is zeker gelukt. Zowel qua vorm, als opdruk is het onmiskenbaar de iconische camper-auto uit de jaren ‘60.

Action stunt met Volkswagen-bus tent

De Volkswagen-tent is geschikt voor drie personen en heeft een afgesloten slaapcabine. Hij is 3,8 meter lang, 2 meter breed en 1,45 meter hoog. De tent is gemaakt van polyester en heeft een polyethyleen grondzeil. Dit zou ervoor moeten zorgen dat je droog blijft. Dit kunnen we echter niet garanderen. De tent kost slechts 69,95 euro, dus we durven onze hand er niet voor in het vuur te steken.

Action Tent volkswagen
De Volkswagen Tent. (Afbeelding: Action)

Kwalitatief gezien zijn er ongetwijfeld veel betere tenten. Toch is deze Volkswagen-bus wel een tof hebbeding. Dit is namelijk de goedkoopste manier om een nacht door te brengen in deze iconische camper. Echte retro Volkswagen Transporters zijn inmiddels collectors items en wisselen voor flinke bedragen van eigenaar.

Echte campers

Wil je er deze zomer op uit met een echte camper, maar laat je budget geen Volkswagen Transporter toe of zoek je meer ruimte? Geen zorgen, want er zijn genoeg andere opties. Wat dacht je van deze enorme camper die je gewoon met een b-rijbewijs mag rijden. Of nog beter, dit modelletje waarmee je zelfs met alleen een bromfietsrijbewijs al mee op pad mag. Kortom, er valt genoeg te kiezen deze zomer.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.