Coen Grutters
Coen Grutters Gadgets 22 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Apple AirTag-alternatief tijdens Black Friday 87 procent goedkoper

Action stunt deze Black Friday-week met een Nederlands Apple AirTag-alternatief van Fresh ‘n Rebel voor een fractie van de prijs.

De Apple AirTag is een vaak vergeten product uit het gamma van de techgigant. Dat terwijl de gadget juist is bedoeld om dingen niet te vergeten of kwijt te raken.

Apple AirTag-alternatief van Fresh ‘n Rebel

De AirTag hang je aan je sleutelbos of smijt je in je tas. Deze spullen kun je vervolgens doodeenvoudig terugvinden door de Zoek Mijn-app te gebruiken op je iPhone. Ideaal voor degenen die altijd alles kwijtraken.

‘Black Friday-data 2023 voorzien economische recessie’

Minder is het prijskaartje. Voor de Apple AirTag betaal je 39 euro. Koop je er vier tegelijk, dan hoef je ‘slechts’ 129 euro af te tikken. Dat kan stukken goedkoper, zullen ze bij het Nederlandse Fresh ‘n Rebel gedacht hebben.

Spotgoedkoop tijdens Black Friday-week

Het technologiebedrijf, onder andere bekend van zijn betaalbare AirPods-alternatief, ontwikkelde de Smart Finder. Want ja, alles met een chip erin moet natuurlijk smart in zijn naam hebben. Des alniettemin een gedegen alternatief voor de prijzige Apple AirTag.

(Afbeelding: Fresh 'n Rebel)

Deze Fresh ‘ Rebel Smart Finder koop je deze Black Friday-periode bij Action voor slechts 4,94 euro. Dat is 87 procent goedkoper dan een Apple AirTag. En wees gerust, ook het Nederlandse alternatief kun je gewoon vinden in de Zoek Mijn-app op je iPhone.

De Action-gadget van Fresh ‘n Rebel doet er zelfs nog een schepje bovenop en biedt de Smart Finder niet alleen in het wit, maar ook in het zwart, lila en groen aan.

Meer onweerstaanbare deals

Met de dit Apple AirTag-alternatief hou je geld in je zak voor andere Black Friday-deals, zoals deze PlayStation 5, deze Nike-sneakers met fikse korting of deze 4K Smart TV voor de halve prijs. Is je geld dan nog niet op, dan kun je nog een spotgoedkope elektrische fiets uitzoeken bij de Decathlon.

 

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.