Coen Grutters
Coen Grutters Tech 15 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Lidl stunt met 4K Smart TV van Grundig voor Black Friday-prjis

Sinterklaas komt zaterdag aan in ons land, maar Lidl heeft zich tot dan nog even de mijter toegeëigend. In zijn webshop verkoopt de gulle supermarktketen nu een enorme 4K Smart TV met enorme korting.

Het gaat om de Grundig 4K UHD Smart TV. Het is een televisie die wij nog kortgeleden noemden in dit lijstje met spotgoedkope Smart TV’s. Lidl verving toen al het originele prijskaartje van 689 euro naar 399 euro. Prima deal, maar nu biedt de supermarkt plots een nog veel hogere korting.

Grundig 4K UHD Smart TV van Lidl

Laten we het eerst even hebben over de televisie zelf. Het betreft een ultra HD-televisie met een diameter van 55 inch. Mochten eenheden van het imperiaalstelsel je niets zeggen: dat is een kleine 140 centimeter.

Zoals gezegd is het een UHD Smart TV en dat betekent een resolutie van 3.840 x 2.160 pixels. De beeldkwaliteit van de Lidl-televisie is uitstekend volgens iemand die een recensie achterliet. “Ik kan hem alleen maar aanbevelen”, schrijft een ander. Weer een andere koper zegt: “Hij heeft alles wat je nodig hebt.”

56 procent korting

Wat is dat alles dan? Volgens Lidl grote dynamic range, wat inhoudt dat de verschillen tussen donker en licht goed worden weergegeven op het led-scherm. Buiten dat heeft de 4K Smart TV van Grundig onder meer drie HDMI-aansluitingen, twee USB-poorten een aansluitingen voor een ethernetkabel en een koptelefoon. De televisie gebruikt Android 9.

Deze goedkope Smart TV’s hebben alleen een beschadigde doos

Zoals vernoemd biedt Lidl nu nog grotere korting op de Grundig-televisie. Na van 689 euro naar 399 euro te zijn gezakt, koop je de 4K Smart TV nu voor slechts 299 euro. Dat is maar liefst 56 procent korting op de oorspronkelijke prijs.

Televisie voor slechts 275 euro

Het kan overigens nog goedkoper. Je koopt een kleinere versie van deze Grundig 4K UHD Smart TV bij Lidl voor slechts 275 euro. Daarmee geeft de supermarktketen 44 procent korting op de nieuwprijs van 499 euro. Deze versie is met een diameter van 44 inch (zo’n 112 centimeter) wel een tikkie kleiner. In dezelfde webshop koop je overigens ook deze betaalbare televisie van Nokia.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.