Felix Decavel
Felix Decavel Elektrische fiets 16 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Decathlon troeft Lidl af met e-bike deals rond Black Friday

Decathlon demarreert uit het peloton en blijft moeiteloos voorop. De sportwinkel biedt niet alleen betaalbare e-bikes aan. Het aanbod van elektrische fietsen blijft ook goedkoop na Black Friday.

En check voor de zekerheid ook nog eens de beste betaalbare elektrische fietsen olgens de Consumentenbond.

E-bike deals bij Decathlon rond Black Friday

Maar de Franse sportketen troeft zowaar Lidl af in de sprint naar goedkope e-bikes. Hieronder een greep uit het met korting gedopeerde aanbod van Decathlon. Alle elektrische fietsen worden overigens aan huis geleverd, dus hoef je geen grote ronde te maken naar een fysieke winkel. Mocht je toch twijfelen over de kwaliteit, kun je bij Decathlon een gratis proefrit inplannen.

Windgoo B20

Voor de pendelaars hebben we deze elektrische vouwfiets geselecteerd. Maar zowel kinderen als volwassenen kunnen er de weg mee op.

betaalbaar, e-bike, elektrische fiets, decathlon
(Afbeelding: Decathlon)

De e-bike heeft een actieradius van 20 tot 25 kilometer en een motor van 250 kilowatt, voor een topsnelheid van 25 kilometer per uur.

Prijs: 639,99 euro

BTWIN E FOLD 100

Nog een laatste vouwfiets om het af te leren. Maar wel eentje die Decathlon zojuist permanent in prijs verlaagd heeft: de E FOLD 100.

betaalbaar, e-bike, elektrische fiets, decathlon
(Afbeelding: Decathlon)

Deze elektrische fiets is een instapmodel met een actieradius tot 35 kilometer en een motor van 200 watt voor een topsnelheid van 25 kilometer per uur.

Prijs: 799,99 euro

Villette le Debutant

Voor stedelijke beginners kiezen we bij Decathlon een betaalbare e-bike uit met de prijs van een normale nieuwe fiets. Le Debutant van topmerk Villette.

betaalbaar, e-bike, elektrische fiets, decathlon
(Afbeelding: Decathlon)

De actieradius reikt in goede omstandigheden tot ongeveer 50 kilometer. En bovendien kun je makkelijk spelen met de trappers dankzij de zes versnellingen op de Shimano Tourney-derailleur.

Prijs: 849,00 euro

Cloot Ionic 700

Tijd om het tempo op te schroeven. Deze elektrische fiets van Cloot is daarvoor perfect, met liefst zeven versnellingen.

betaalbaar, e-bike, elektrische fiets, decathlon
(Afbeelding: Decathlon)

De e-bike heeft een uitstekende actieradius tot wel 85 kilometer, aangedreven door een motor van 250 watt voor een topsnelheid van 25 kilometer per uur.

Prijs: 935,35 euro

Samebike SY26

Dan verlaten we de stadsgrenzen voor plezier in de bossen en op heuvels. En die vliegen we probleemloos op met deze e-mountainbike van Samebike.

betaalbaar, e-bike, elektrische fiets, decathlonDe krachtige elektrische fiets heeft een borstelloze motor met een piekvermogen van 350 watt voor een topsnelheid van 25 kilometer per uur.

Prijs: 980 euro

Riverside 500 E

Niet zeker waar je de e-bike wilt gebruiken, de stad of in de natuur? Ga dan voor deze hybride elektrische fiets.

betaalbaar, e-bike, elektrische fiets, decathlon
(Afbeelding: Decathlon)

Uit bijna 500 reviews haalt dit pareltje van Decathlon een totaal van 4,4 sterren op 5. En je kunt onmogelijk vloeken op het prijskaartje van deze Riverside (of juist wel?)

Prijs: 999,99 euro

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.