Pim Jansen
Pim Jansen Elektrische fiets 24 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Amsterdam+ E-bike is het betaalbare alternatief voor VanMoof

Een hippe, stijlvolle en Nederlandse e-bike. Dat lijkt wel een VanMoof. Het verschil is alleen dat deze elektrische fiets met een nieuwe korting betaalbaar is. Check de Amsterdam+ van Lekker Bikes.

We tippen je regelmatig betaalbare elektrische fietsen. De ene keer van Lidl, Aldi of andere budgetsupermarkten, de andere keer een A-merk met korting. Want waarom zou je 5.000 euro betalen voor een e-bike? Zelf weten, maar dan kopen wij liever een betrouwbare gezinsauto.

Amsterdam+ E-Bike van Lekker Bikes

Het hart van de elektrische fiets ligt in het achterwiel. De Bafang H400-achterwielmotor is betrouwbaar en stil en biedt trapondersteuning tot 25 kilometer per uur, verdeeld over vijf standen. De riemaandrijving is weerbestendig, flexibel, duurzaam en gemaakt van kunststof elastiek (Gates). En ook nog eens superstil. Een prettige bijkomstigheid is dat het stuur verstelbaar is voor de ultieme rijhouding.

Amsterdam-plus-ebike-betaalbaar-alternatief-vanmoof
(Afbeelding: Lekker Bikes)

Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat, en wat dat betreft zit je als je het ons vraagt goed op de Amsterdam+ E-Bike van Lekker Bikes. De elektrische fiets heeft een stijlvol en minimalistisch design. Vooral de zwarte editie met witte banden is een eye-cather, zoals een VanMoof dat ook placht te zijn.

Betaalbaar alternatief voor VanMoof

Toegegeven, de nieuwprijs van de Amsterdam+ E-bike van Lekker Bikes heeft een nieuwprijs die nog steeds overdreven is. Maar die is verleden tijd. Je krijgt nu 400 euro korting, waardoor je nog maar 1.698 euro betaalt. Dat gaat inderdaad meer richting Lidl dan VanMoof qua prijs.

Ga je nog 400 euro lager, dan vind je bij Lidl een alternatief voor VanMoof. Ook met een prima design, maar met een iets mindere actieradius dan de Amsterdam+ van Lekker Bikes.

Goedkoopste elektrische fiets op Bol.com

Oké, we horen het je denken: je wil nog goedkoper. Check dan de goedkoopste e-bike van Bol.com. Let wel, dat is geen waardig alternatief voor een VanMoof.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.