Marlon Labrie
Marlon Labrie Sport 1 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Aldi, Lidl device deal: lekker thuissporten met deze roeitrainer

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een betaalbare roeitrainer bij de Aldi gevonden zodat jij fit 2019 in gaat. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Aldi: roeitrainer

Fit of gespierder worden in 2019 zien we natuurlijk wel zitten! Alleen hebben we niet allemaal tijd en zin om naar de sportschool te gaan. Ga dan lekker thuis trainen, dat doe je vanaf 3 januari extra voordelig bij de Aldi. Vandaag hebben we een hele degelijke en scherp geprijsde roeitrainer gevonden.

Aldi roeitrainer

Deze stabiele en betaalbare roeitrainer is jouw ideale fitnesspartner om fit te worden in 2019. Het compacte fitnessapparaat past makkelijk in je slaapkamer (of fitnesskamer natuurlijk) en is eenvoudig in elkaar te zetten en te verrijden door zijn twee transportrollen. Daarnaast is de trainer inklapbaar zodat je hem makkelijk opbergt, ideaal toch?

De roeitrainer van de Aldi wordt aangedreven met een trekband en maakt bijna geen geluid! Fijn om in de avond te trainen en geen ruzie met de buren te krijgen. De roeimachine heeft een handig scherm waarop je kan zien hoeveel calorieën je verbrandt, de snelheid waarmee je roeit en de tijd dat je bezig bent.

De roeimachine kan 120 kilo aan en heeft een handige app met video’s en programma’s voor het plannen en evalueren van trainingen.

Scherpe prijs

De puike roeimachine van de Aldi koop je vanaf 3 januari 2019 bij de Aldi bij jouw in de buurt of online op de Aldi shop. Je haalt de degelijke trainer voor maar 229.00,- eurootjes in huis. Meer informatie over de trainingsmachine vind je hier. Is roeien niet helemaal jouw ding? Scoor dan een goedkope trainingsbank bij de Aldi!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.