Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 28 dec 2018

Action, Aldi, Lidl device deal: betaalbare trainingsbank om thuis te trainen

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we een betaalbare trainingsbank bij de Aldi gevonden zodat jij fit 2019 in gaat. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Aldi: trainingsbank

Het laatste weekend van 2018 is aangebroken en we kunnen ons dus nog een paar dagen schaamteloos vol gooien met eten en drank. De laatste dag vliegt zoals gewoonlijk snel voorbij en dan is het ineens weer januari. De maand waarin we massaal naar de (overvolle) sportschool gaan en willen afvallen! Vandaag hebben we een mooie deal voor de mensen die aan hun lichaam willen werken maar de sportschool liever vermijden.

Trainingsbank Aldi

Vanaf 3 januari koop je bij de Aldi een voordelige trainingsbank waar je verschillende spiergroepen mee kan trainen. De handig inklapbare trainingsbank kan maximaal 150 kilogram aan en past gemakkelijk op je zolder of kamer door zijn compacte afmetingen: ca. 137 x 57 x 80 cm.

Met deze toffe bank train je gemakkelijk je borst, biceps, triceps buikspieren en nog veel meer. Bij de bank krijg je ook nog eens twee fitnessbanden met expander-functie, een montagehandleiding en trainingsinstructies.

Je traint je dus helemaal fit in 2019 met deze handige compacte en vooral betaalbare trainingsbank. Je koopt de trainingsbank voor maar 39.99,- eurootjes in huis, en dat gewoon bij de Aldi!

Ben je van plan veel te gaan sporten in 2019? Check dan ook even deze sportieve smartwatch!

Meer tips om af te vallen in het nieuwe jaar vind je hier!

Reageer op artikel:
Action, Aldi, Lidl device deal: betaalbare trainingsbank om thuis te trainen
Sluiten