Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 3 mei 2023
Leestijd: 3 minuten

De Met Gala Afterparty 2023 was veel beter dan het gala zelf

Tijdens het Met Gala worden we altijd maar weer getrakteerd op jaloersmakende pakken en zinnenprikkelende jurken. Maar de beroemdheden gaan traditiegetrouw nog een stapje verder tijdens de afterparty, met Kendall Jenner voorop.

Op de rode loper posteren de aanwezige beroemdheden zich in het pak of de jurk waarin ze de hele dag al voor de spiegel hebben gestaan. Geoefende pose, fotogezicht op freeze, beetje heen en weer kijken en door naar het schofterig luxe diner. Maar in alle gespeelde hoffelijkheid is iedereen toch vooral onrustig voor het feestje ná het Met Gala, gehost door Diddy & Doja Cat in Club Love te New York.

De Met Gala Afterparty 2023

Tijdens de afterparty van het Met Gala gaat het er doorgaans anders aan toe. Nadat de beroemdheden vlug even iets luchtigs en vooral bloots hebben aangetrokken en hun dansschoenen geveterd, gaan de drank en drugs en erin en stroomt de dansvloer vol met sterren en hun hofstoet. Het is voor hen een zeldzaam moment om even ongegeneerd los te gaan. Neem ons niet kwalijk, misschien romantiseren wij het geheel een klein beetje. Hoe dan ook waren er wel degelijk fotografen aanwezig.

met gala afterparty 2023 dua lipa
Een persoonlijke foto van Dua Lipa (Afbeelding: instagram.com/dualipa)

Een compilatie van de party pics tijdens de afterparty van het Met Gala 2023. Met onder anderen Kendall Jenner, Rihanna, Dua Lipa, Bad Bunny, Emily Ratajkowski, Margot Robbie, Sean Combs, Kylie Jenner en Billie Eilish.

Janelle Monáe

Maar we beginnen met Janelle Monáe, die tijdens een haar wilde verjaardagsfeestje Instagram al even verwarde met Onlyfans. Tijdens de Met Gala Afterparty 2023 onderstreepte ze nog maar eens dat dit de vrouw is waarmee je de hele nacht een club in wil.

Janelle Monáe, met gala afterparty 2023
Janelle Monáe (Afbeelding: ANP)

Dua Lipa

Olivia Rodrigo

Kendall Jenner en Bad Bunny

Kendall Jenner en ‘s werelds meest gestreamde artiest Bad Bunny hingen de ganse Met Gala Afterparty om elkaar heen. Haar outfit was gebaseerd op een iconische Chanel-look uit 1994 van topmodel Nadja Auermann. Swipe naar rechts voor meer aanwezige beroemdheden.

Emily Ratajkowski

Jenna Ortega

Pete Davidson en Kim Kardashian

Pete Davidson stapte vijf joints verder toch maar even op zijn ex Kim Kardashian af.

Kylie Jenner

Shannon and Shannade Clermont

De Clermont Twins zijn zo heerlijk ordinair, dat het een kunstvorm is. Ook aan de afterparty van het Met Gala 2023 gaven ze kleur.

Meer feestende beroemdheden

Van Kendall Jenner tot Sean Combs, swipe door de feestende beroemdheden.

Nog veel meer foto’s van de Met Gala Afterparty 2023 bekijk je hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.