Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 28 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Adidas Spezial in nieuwe kleuren

Gisteren boden we gratis New Balance 1906 schoenen aan, en je maakt nog kans. Vandaag weer gewoon een paar sneakers waarvoor je moet betalen, maar niet heel veel. Check de Adidas Spezial in prettige nieuwe kleuren.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag een paar zeer betaalbare stappers die op dit moment tot de populairste op aarde horen, als is de Adidas Samba nog populairder.

Adidas Spezial in nieuwe kleuren

Om eerlijk te zijn dragen wij liever de Adidas Spezial. Het zijn ook de favoriete sneakers van voormalig Oasis-frontman Liam Gallagher, die zelfs zijn eigen model heeft. Maar dat is allemaal zij-informatie.

We komen ter zake. De Adidas Spezial, ooit ontworpen als handbalschoen, is deze week in een aantal nieuwe kleurcombinaties gelanceerd. Onze favoriet is de lichtblauw met lichtgele editie op een gumzool. Heeft ook te maken met dit privé-eiland met huis in Zweden dat we voor een prikkie willen kopen. De sneakers zijn met 110 euro ook niet duur. De andere kleuren vind je via de prijslink.

Populairste sneakers op aarde

Door naar écht de populairste sneakers op aarde, ook met de drie strepen van Adidas. Check de nieuwe collab Samba OG x JJJJound.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.