Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 21 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Adidas Samba OG x JJJJound

Nee, ons toetsenbord is niet kapot. JJJJound is een exclusieve designstudio die in samenwerking met Adidas een nieuw paar sneakers lanceert. Vanaf 27 maart is de speciale Samba OG beschikbaar, maar we brengen je nu vast op de hoogte, want dit zijn hardlopers. In figuurlijke zin dan, hè.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen of aangekondigd paar uitlichten. Vandaag een collab van JJJJound, waar de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ongetwijfeld fan van is.

Adidas Samba OG x JJJJound

Hoe maak je ‘s werelds populairste sneakers (ja, dat zijn ze officieel) nog begerenswaardiger? Welnu, door een samenwerking aan te gaan met een exclusieve designstudio uit Montreal. Het resultaat is de stijlvolle Adidas Samba OG x JJJJound in zowel het zwart als wit.

Het is de Adidas Samba OG die je gewend bent, maar de lederen tong van de schoen is een ode aan de voetbalhistorie van deze sneakers. Verder vind je her en der wat JJJJound-details. Deze release is in Nederland vanaf 27 maart verkrijgbaar via de CONFIRMED-app van Adidas, die je gratis downloadt. De schoenen kosten 250 euro.

Sneakers van gisteren: Vans Premium Sk8-Mid 83

Van voetbal naar skateboarden. Check de nieuwe Vans Premium Sk8-Mid 83, die we gisteren eerden als sneakers van de dag.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.