Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 20 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Vans Premium Sk8-Mid 83

De sneakers van de dag zijn op 20 maart 2024 van Vans. Om precies te zijn: de nieuwe halfhoge skateschoenen Premium Sk8-Mid 83

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen of aangekondigd paar uitlichten. Vandaag een paar schoenen die een eeuwig dilemma voor skaters uit de weg helpen; hoge of lage Vans.

Vans Premium Sk8-Mid 83

Begin jaren 90 begonnen skaters, in hun zoektocht naar schoenen met meer bewegingsvrijheid en flexibiliteit, hun hoge sneakers met een schaar af te knippen tot net boven de enkels. De iconische SK8-Mid werd geïntroduceerd als een directe reactie op de steeds veranderende behoeften van skaters en werd al snel een klassieker. Nu is de schoen terug in heerlijke nieuwe kleuren, met deze frisse blauw getinte editie als onze favoriet.

De Vans Premium Sk8-Mid 83 heeft weer retrostiksels op de neus, een enkele kraag, dunnere Sidestripe, en een hoger glanzende zijwand. Bonus: deze en andere klassiekers hebben eindelijk een comfortboost gekregen. Je koopt de sneakers nu voor 105 euro. Ja, het bijkomende voordeel van Vans is de standaard ‘lage’ prijs voor schoenen.

Sneakers van gisteren: Nike Air Max 1 By You

Van halfhoge Vans naar sneakers die je zelf kunt ontwerpen. Check de nieuwe Nike Air Max 1 By You.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.