Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 19 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Nike Air Max 1 die je zelf ontwerpt

Hoe ben je nog origineel met Nike Air Max 1-sneakers? Nou, door ze zelf te online ontwerpen met By You. Sinds deze week kan dat weer eens met de schoen der schoenen.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen of aangekondigd paar uitlichten. Vandaag een paar stappers voor degene die origineel wil zijn met een klassieker.

Nike Air Max 1 By You

De Nike Air Max 1 behoeft geen introductie meer. Het is de sneaker der sneakers, die in 1987 werd uitgebracht. Sedertdien zijn ze in allerlei soorten en kleuren uitgekomen, waar jij nu zelf een gepersonaliseerde editie aan kunt toevoegen.

De nieuwe Nike Air Max 1-sneakers kun je naar eigen smaak ontwerpen
Je kunt de AM1-sneakers op 16 plekken een eigen draai geven (Afbeelding: Nike)

Ga naar de website, klik op ‘Customize’ en laat de Tinker Hatfield in je los. Op zestien verschillende onderdelen van de sneakers kun je jouw eigen smaak loslaten, van het logo op de tong tot de veters. Je koopt de Nike Air Max 1 By You nu voor 189,90 euro. Dat is niet veel geld voor een one-of-a-kind.

Nieuwe Air Jordan 1-sneakers

De andere heilige graal onder sneakerfreaks kwam vorige week uit. Check de Air Jordan 1 Low OG x Trophy Room. Deze ode aan Michael Jordan is een samenwerking tussen Nike en de zoon van Michael Jordan.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.