Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 15 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Sneakers van de dag: Air Jordan 1 Low OG x Trophy Room

We attenderen je vast op de Nike Air Jordan 1 Low OG x Trophy Room. Deze ultieme sneakers komen op 21 maart 2024 om 09.00 uur ‘s ochtends uit. Tip: wees er op tijd bij, dan heb je kans.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen of aangekondigd paar uitlichten. Vandaag de heilige graal onder sneakerfreaks, met drie verschillende kleuren veters voor iedere dag weer een andere look.

Nike Air Jordan 1 Low OG x Trophy Room

Het gaat om een collab waar de nostalgie van afdruipt. Nike heeft hiervoor de handen ineen geslagen met Trophy Room, een exclusieve boetiek van Marcus Jordan, de zoon van Michael Jordan. De winkel heeft hij qua ontwerp gebaseerd op de prijzenkast van zijn vader en alles draait om de legacy van His Airness. Exclusief, dus. Maar de prijs van deze sneakers valt alleszins mee, al zullen resellers er ongetwijfeld mee aan de haal gaan.

Het moge duidelijk zijn dat de Air Jordan 1 Low OG x Trophy Room weer eens een ode is aan Michael Jordan, en misschien wel de meest begerenswaardige sinds jaren. Je krijgt er drie paar veters bij, om te variëren in kleur. Wij beginnen met geel.

Verder hebben de sneakers de kleurstelling van het origineel uit 1984. De geleefd witte buitenzool maakt de stijl compleet en de retro schoenendoos is pure bonus. Vanaf 21 maart 2024 te koop voor 159,99 euro. Via de prijslink kun je instellen dat je een melding krijgt als ze in de verkoop gaan, en dat is geen overbodige service.

Duurste sneakers ooit

We blijven even bij de heilige Nike Air Jordan 1, maar dan de hoge variant waar Michael Jordan daadwerkelijk op heeft gespeeld. En in deze bijzondere editie, de duurste sneakers ooit, zitten daadwerkelijk nog de zweetsporen van ‘s werelds beste basketballer ooit. Ja, de beste man heeft wat teweeg gebracht.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.