Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 14 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Adidas Samba Millennium

De Adidas Samba is eind 2023 verkozen tot de populairste sneaker op aarde. Nu is er met de Millennium een nieuwe interpretatie van de sneakers, met onder meer een vernieuwd logo.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag dus een van de populairste sneakers op aarde, maar dan met een twist en op het oog meer comfort.

Adidas Samba Millennium

De Adidas Samba is een levende legende. Hij werd in de jaren 50 gemaakt om zaalvoetbalvelden te domineren, maar is die sportieve oorsprong inmiddels ontstegen en uitgegroeid tot een onwankelbaar straaticoon.

Adidas Samba MN wit nieuwe sneakers
(Afbeelding: Adidas)
Adidas Samba MN zwart nieuwe sneakers
(Afbeelding: Adidas)
Adidas Samba MN wit nieuwe sneakers populair
(Afbeelding: Adidas)

Deze nieuwe Millennium-versie houdt die reputatie hoog met een glad leren bovenwerk en een robuuste rubberen zool. Het klassieke Adidas-logo op de tong is vervangen door het in de jaren 90 veel gebruikte logo met drie schuin aflopende strepen. Ook de buitenzool is iets steviger en de algehele vormgeving straalt iets meer comfort uit. Verkrijgbaar in het wit en zwart voor 150 euro.

Sneakers van gisteren: New Balance met korting

Van de nieuwe Adidas Samba door naar de sneakers van gisteren. Check de New Balance 610Xv1. Dit zijn schoenen in de trail-stijl die je van Salomon gewend bent, vooral gezien het vetersysteem. Psst, je koopt ze nu met korting.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.