Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 29 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Active noise canceling is niet zo duur meer: 3 betaalbare koptelefoons

Nog niet zo lang geleden waren alleen de peperdure koptelefoons voorzien van active noise cancelling, tegenwoordig is de technologie volledig ingeburgerd en betaalbaar. En daar wordt tijdens de Bol 7-daagse nog even een schepje bovenop gedaan.

Eerder deze week tipten we je al een paar LEGO-deals, want het speelgoed is sinds de pandemie populairder dan ooit onder volwassenen. Nu drie aanbiedingen om je thuis nog meer af te zonderen.

Bol 7-daagse: ANC-koptelefoons met korting

Natuurlijk zorgen acties als de Bol 7-daagse voor overconsumptie, maar mocht je uitgerekend op zoek zijn naar een koptelefoon, dan zit je hier goed. Drie betaalbare modellen met active noise cancelling dan wel actieve ruisonderdrukking.

Philips TAPH805

Philips TAPH805, koptelefoons, korting, bol 7 daagse, anc, active noise cancelling
(Afbeelding: Philips)

Te beginnen met een ANC-koptelefoon van eigen bodem. De Philips TAPH805 heeft een lekker minimalistisch design, ingebouwde microfoon met echo-onderdrukking, active noise cancelling en audio met een hoge resolutie. Je krijgt aardig wat korting. De headphone is afgeprijsd van 122 euro naar 78,85 euro.

JBL Live 650BTNC

JBL Live 650BTNC, koptelefoons, korting, bol 7 daagse, active noise cancelling, anc, nc
(Afbeelding: JBL)

Stijlvol, basic en geluid dat je van JBL mag verwachten. Geen premium model, wel een betrouwbaar model. De batterijduur is 30 uren, waarvan 20 uren met noise cancelling. Je krijgt tijdens de Bol 7-daagse 15% korting en betaalt nu nog 102,60 euro. Verkrijgbaar in het donkerblauw, zwart en wit.

Sennheiser HD 458BT

Sennheiser HD 458BT, koptelefoons, anc, active noise cancelling, korting, bol 7 daagse
(Afbeelding: Sennheiser)

Maar de beste deal tijdens de Bol 7-daagse is toch echt deze Sennheiser. De Duitse fabrikant staat bekend om de goede kwaliteit ANC-koptelefoons, en dat begint al bij de basismodellen. De HD 458BT kost oorspronkelijk 199 euro, nu betaal je 98,10 euro. De headphone beschikt over active noise cancelling, een hoge kwaliteit geluid en heeft een batterijduur van 30 uren. Dat is veel.

Disclaimer: dit artikel bevat affiliate links. Dat zegt niets over de prijs van een artikel. Het enige wat Bol.com doet is een deel van zijn winst afstaan, waardoor wij onze lunch kunnen betalen.

De active noise cancelling van Memphis Depay

Als vingers in je oren je celebration is, moet je eigenlijk wel een ANC-koptelefoon op de markt brengen. Dat is dan ook wat Memphis Depay begin deze maand deed. Check zijn mooi vormgegeven Dream MD A70, zoals de headphone heet.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.