Pim Jansen
Pim Jansen Tech 10 sep 2021
Leestijd: 1 minuut

Vingers uit je oren, Memphis Depay lanceert een ANC-koptelefoon

Memphis Depay heeft onder zijn audiolabel een nieuwe koptelefoon uitgebracht, Dream MD A70 genaamd. Vingers in je oren zijn niet meer nodig, want de headphone is voorzien van Active Noise Cancelling (ANC).

Het leven lacht Memphis Depay toe op dit moment. Sinds het vertrek van Lionel Messi is hij de grote man bij FC Barcelona, waar hij het ene na het andere doelpunt scoort. Ook bij het Nederlands Elftal is hij weer helemaal het mannetje, vooral na zijn hattrick tegen Turkije. Maar ook buiten het voetbal zit hij niet stil. Zo heeft hij naast zijn eigen kledinglijn nu ook een audiolabel.

De nieuwe ANC-koptelefoon van Memphis Depay

De koptelefoon is ontworpen naar de standaarden en smaakvoorkeuren van Memphis Depay zelf. Daarbij staat geluid voorop. Zo beschikt de Dream MD A70, zoals de headphone heet, over ANC en MDC-sound.

memphis depay, anc koptelefoon, headphone, Dream MD A70, mdc
Cool design! (Afbeelding: Memphis Audio)

De ANC-koptelefoon van Memphis Depay beschikt verder over specificaties als HD Sound & Bass, een snellaadfunctie, Transparency Mode, Bluetooth 5 en een 5 Band Preset Equalizer. Op een volle lading gaat de headphone tot 22 uren mee. Meer technische eigenschappen vind je hier.

Dream MD A70 nu te koop

Het ontwerp is zwart met oranje details, en past perfect bij de trainingskleren van het Nederlands Elftal. Op de zijkant zie je de bekende cartoon van Memphis Depay, die twee vingers in zijn oren steekt. Deze verwijzing van zijn juichritueel na een doelpunt komt ook terug in zijn kledinglijn. Op de hoofdband staat de tekst Dream, Believe, Achieve. Dat is een van de motto’s van de voetballer.

dream md a70, memphis depay, anc koptelefoon, te koop
Vingers uit de oren, want je hebt ANC! (Afbeelding: Memphis Audio)

De ANC-koptelefoon is te koop voor 299 euro.

Naast kleding, muziek en tatoeages heeft de spits van het Nederlands Elftal nog een passie: auto’s. Check ook het indrukwekkende wagenpark van Memphis Depay.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.