Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 14 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

We testten de spotgoedkope beamer van Action en zijn blij verrast

Geen volbloed vervanger van een 4K Smart TV, maar wel een uiterst puike beamer voor een spotprijs. Action stunt opnieuw met dezelfde betaalbare projector die we al eens goedkeurden na een uitgebreide review.

Onze recensie was toen bijna unaniem lovend, en al zeker gezien de lage prijs. Scrol helemaal naar beneden voor de verkooplink.

Action verkoopt opnieuw spotgoedkope beamer

Telepathisch voelen we nu jouw vraag. Gaat zo’n veredelde thuisbioscoop lang mee? Jawel, na een achttal maanden gebruiken we de betaalbare beamer van de Action nog steeds. En nee, er is nog altijd niets mis mee.

In een hoger prijssegment krijg je natuurlijk een projector met een aantal snufjes erbij, zoals verschillende apps en meerdere mogelijkheden tot beeldscherminstellingen. Maar als je daar niet echt om maalt en gewoon een Google Chromecast in huis hebt die je erop kunt aansluiten, kom je met de beamer van Action al heel ver.

Retro-look, maar scherp beeld

Verschiet alleen niet als je de projector uit de doos haalt. Het ding lijkt inderdaad op een old skool diaprojector in een klas van de lagere school uit de jaren 90. Maar eens aangesloten, komt er verrassend scherp HD-beeld uit met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Zie onderstaande foto, genomen met een oude iPhone 10 op een aftandse witte muur zonder projectiescherm.

beamer-projector-betaalbaar-action-thuisbioscoop
(Afbeelding: Manners / HBO Max)

De projectie-afstand is 1,2 meter tot 4,5 meter, waarmee je een schermgrootte op je muur creëert van 1,41 meter tot 3,30 meter. De beamer wordt geleverd met een afstandsbediening, stroomkabel, AV-signaalkabel en een HDMI-kabel van 1,5 m. Tevens heeft hij een ingebouwde speaker van 5 watt.

beamer-projector-betaalbaar-action-thuisbioscoop
(Afbeelding: Action)

En voor deze relatieve spotprijs heb je die dure bioscoopbezoekjes dan zo terug verdiend. Let wel, de beamer is enkel verkrijgbaar in de webshop van de Action en is te koop zo lang de voorraad strekt. De voorgaande keer dat de discountketen deze projector van Nor-Tec verkocht, was de beamer in luttele dagen uitverkocht. Wees er dus snel bij en je zal kunnen genieten van goedkope, doch gezellige filmavondjes! Prijs: 99 euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.