Felix Decavel
Felix Decavel Banen & Salaris 14 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Maak van LEGO-obsessie je droombaan met deze vacature

We hebben jouw droombaan gevonden. Online veilingwebsite Catawiki is momenteel opzoek naar een LEGO-expert. Ofwel, de perfecte bouwsteen voor je nieuwe carrière.

En al zeker als je niet bent uitgekozen voor die andere droombaan als deskundig UNO-speler bij Mattel.

LEGO-expert gezocht bij veilingwebsite Catawiki

Het snel groeiende Catawiki heeft inmiddels al een hele schare experts op de loonlijst staan; van Pokémon-fanaten tot liefhebbers van oldtimers en savoureurs van de betere whisky’s.

Maar nu staat dus ook een vacature open voor mensen met een obsessie voor LEGO. Welke taken zal je dagdagelijks moeten uitvoeren? “Met jouw kennis en uitgebreid netwerk ben je verantwoordelijk voor het wekelijks creëren van aantrekkelijke veiling-advertenties”, zo staat te lezen op de vacature van Catawiki.

“Jij weet als geen ander welke items interessant zijn voor onze gebruikers. Je bekijkt de titels, beschrijvingen en foto’s van LEGO-advertenties en geeft gebruikers een geschatte waarde op basis van deze informatie. Als je een inzending moet afwijzen, doe je dat op een professionele en beleefde manier.” Ook zal je geacht worden nieuwe verkopers te vinden samen met het sales-departement en de prijskaartjes van de veilingen verder op te drijven met het marketing-team van Catawiki.

Stijging van 40 procent in verkoop

Volgens de veilingwebsite valt de vacature samen met een met een stijging van bijna 40 procent in de verkoop van LEGO op Catawiki in vergelijking met dezelfde periode in 2022. Met andere woorden is er meteen werk aan de winkel. Voor de droombaan moet je wel vloeiend Engels kunnen, maar je kunt de rol uitoefenen in Nederland (en ook in Italië, Frankrijk en Duitsland, mocht je willen emigreren).

Over het salaris wordt helaas met geen woord gerept, al spreekt de vacature van “uitstekende arbeidsvoorwaarden” en een “fantastisch pensioenplan”. Bovendien is de LEGO-droombaan hybride, dus kun je deels thuis en deels vanuit kantoor je taken uitvoeren. Voel je de kriebels? Dan kun je meteen solliciteren.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.