Pim Jansen
Pim Jansen Eten & Drinken 8 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Drie zeer betaalbare gourmet- en raclettesets voor kerst 2023

Wil je ook wel eens aan de raclette of gourmet tijdens kerst en weet je nu al dat je zo’n set niet heel vaak gaat gebruiken? Waarom dan duur doen als het ook goedkoop kan? Action denkt met je mee.

Het is een van de meest Nederlandse tradities: gourmetten of racletten tijdens kerst. Zo hoeft er niet voor een hele groep gekookt te worden door de gastheer en – vrouw, maar is er wel volop eten en interactie. In stand houden, zouden we zeggen.

Gourmet- en raclettesets bij Action

Verwacht geen onverwoestbare gietijzeren sets bij Action, maar dat kun je ook niet verwachten voor deze spotprijzen. Wel zijn het echt prima gourmet- en raclettesets voor sporadisch gebruik, allemaal met een anti-aanbaklaag. We hebben drie sets en een grillplaat voor je geselecteerd, afhankelijk van je gezinssamenstelling. Ze liggen sinds deze week in de winkels.

Racletten en gourmetten met 2 personen

Vier je kerst 2023 lekker met zijn tweeën, los van alle familiedrukte? Dan ben je voor minder dan een tientje klaar. Voor dit tweepersoons raclette- en gourmetstel betaal je 9,99 euro bij de Action. Nu het eten nog.

action stunt met gourmet en racletteset voor spotprijs
(Afbeelding: Action)

6-persoons raclette- en gourmetstel

Maar de meeste mensen vieren kerst toch echt met wat meer mensen. Wees gerust, voor 14,95 euro kun je met deze set gourmetten en racletten met zes personen.

action 6 persoons gourmet en raclette stel spotprijs(1)
(Afbeelding: Action)

8-persoons gourmet- en racletteset

Dan een gourmet- en racletteset voor de echte familieman. Acht pannetjes met een anti-aanbaklaag en een knop om de temperatuur bij te stellen. Meer heb je niet nodig voor een geslaagde kerst. Prijs bij Action: 17,95 euro.

8-persoons gourmet- en racletteset bij action spotgoedkoop
(Afbeelding: Action)

Grillplaat

Hou je niet van gepriegel met pannetjes tijdens kerst, maar zit je wel graag met zijn allen in een rondje je eigen vlees te garen? Dan is deze grillplaat bij Action een uitkomst. Te koop voor 17,95 euro.

Tomado Superior grillplaat
(Afbeelding: Tomado)

Check ook deze betaalbare airfryer bij Action, waarin je een complete kalkoen aan het spit kunt rijgen tijdens kerst 2023.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.