Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 9 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze betaalbare XL-airfryer rijgt hele kalkoen aan spit tijdens kerst

Pepernoten liggen al maandenlang in de winkel en dat betekent dat ook Kerst binnenkort weer voor de deur staat. Met deze XL-airfryer van de Action rijg je een complete kalkoen aan het spit voor een smaakvol kerstdiner.

De airfryer is helemaal in en heeft de ouderwetse frituurpan de deur gewezen. Niet alleen door zijn iets minder vette voorkomen, maar ook door zijn veelzijdige karakter. Dat laatste geldt al helemaal voor dit XL-exemplaar, dat zelfs voorzien is van een spit. Ideaal voor Kerst.

Goedkope airfryer van de Action

De budgetwinkel zelf noemt het een ‘XXL smartfryer’. Het apparaat heeft een schermpje en dan is het uiteraard smart. Op het display is onder meer de timer en de temperatuur te zien. De extra grote airfryer kan tot maximaal 220 graden bakken, grillen en roosteren.

draaispit XXL-smartfryer home essentials Action goedkope airfryer kerst
Alleen de kip of kalkoen mist nog. (Afbeelding: Action)

De airfryer heeft een inhoud van 12 liter en komt zowaar met een draaispit. Tijdens Kerst kun je dus proberen er een kalkoen in te stouwen. Of op z’n minst een sappig kippetje. Laat het kerstdiner maar komen!

XXL-smartfryer als cadeau voor Kerst

Action verkoopt de volumineuze airfryer in zijn online webshop voor 79,95 euro (bij Bol.com kost hetzelfde model 99,95 euro). Voor dat bedrag krijg je naast de luchtfriteuse ook ‘een grillset, een handige grijptang, een olieopvangbak, een roterende korf en de twee handige gaasmanden’, zo valt te lezen in de beschrijving. Zelf geen keukenprins(es)? Dan is het misschien een leuk presentje om weg te geven tijdens Kerst.

draaispit XXL-smartfryer home essentials Action goedkope airfryer kerst
(Afbeelding: Action)

Weet wel dat je voor de helft van het geld ook een airfryer van de Lidl hebt. Daar kun je alleen bij lange na geen kerstkalkoen in kwijt. Wil je liever zelf de Gordon Ramsey uithangen? Ga dan vooral je gang. Eerder schakelden wij al een heuze kookexpert in om een lijstje met vijf klassieke gerechten samen te stellen die elke man zelf kan maken.

 

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.