Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 25 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Abbey Hoes reageert briljant op shitreactie onder naaktfoto

Abbey Hoes heeft maar weer eens een naaktfoto gedeeld op Instagram. Dat leverde vooral veel positieve reacties op, maar je hebt er nou eenmaal ook weirdo’s tussen zitten op het sociale medium. De Gouden Kalf-winnares schroomt echter niet om ook die mensen keurig en gevat te woord te staan.

Dat we fan zijn van de Nederlandse actrice Abbey Hoes steken we niet onder stoelen of banken. We stonden dan ook vooraan in de rij toen Esquire uitpakte met een fotoshoot en interview. Dat is alweer even geleden, maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

Interessante conversatie onder naaktfoto Abbey Hoes

Gisteren deed de actrice een throwback naar die shoot. Dat leverde uiteraard veel likes en reacties op, waaronder dus ook een reaguurder met een op zijn zachtst gezegd vreemde interpretatie van de foto.

“Zo zit je ook als je poept”, aldus de reaguurder. Dit kun je negeren, maar de tactiek van Abbey Hoes is veel leuker. Gewoon te woord staan dit soort mensen. “Dat doe ik meestal op een wc, maar hee, ieder zijn ding.” Verknipte reaguurder: “Haha, je snapt me wel.” Nee precies, inderdaad, hmmm, zo bedoel je.

abbey hoes, reactie, naaktfoto, instagram

De Esquire-shoot met de betreffende naaktfoto kwam in 2019 uit en werd geschoten door fotograaf Carin Verbruggen. Niet lang daarna volgden shoots in Linda en JFK Magazine. Stuk voor stuk shoots waar de stijl van afdroop. Abbey Hoes herinnert je er nog vaak aan op Instagram. Een compilatie.

Van Abbey Hoes naar de Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow. Ook zij deelde onlangs een naaktfoto op Instagram, en daar was één iemand niet blij mee. Veel meer ophef was er over een eveneens blote foto van The Mandalorian-actrice Gina Carano, die werd gecensureerd. Wat dat betreft is sociaal netwerk Lips nog niet eens zo’n slecht idee.

Onderzoek: naakt werken en Netflix populair onder thuiswerkers

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.