Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 4 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

De geniale looks van Zoë Kravitz (met hints) tijdens The Batman-premières

Zoë Kravitz heeft heet wereldwijde niveau van rode loper-looks nog maar eens omhoog gegooid. Ze verscheen tijdens de premières van de nieuwe film The Batman in jurken die op briljante wijze hintten naar haar rol als Catwoman.

Waar Robert Pattinson het titelpersonage speelt, vertolkt Zoë Kravtiz de eveneens iconische rol van Catwoman aka Selina Kyle. Veel grootheden, waaronder Halle Berry, gingen haar voor. Maar de dochter van rocklegende Lenny Kravtiz geeft het DC Comics-personage een andere look. Minder gefocust op vrouwelijke vormen, meer op mysterieuze kracht. Bekijk hier een overzicht van de actrices door de jaren heen.

Zoë Kravitz en haar sexy ‘Catwoman-jurk’

Oké, terug naar het onderwerp. Alleen in een sexy jurk verschijnen op de rode loper tijdens een première is tegenwoordig niet meer bijzonder. Als je op een of andere manier naar je rol hint, tel je pas echt mee. Zoë Kravitz snapt dat heel goed.

zoë kravitz, jurk, rode loper, the batman, catwoman, katten, premiere, katten
(Afbeelding: Getty)
zoe kravitz, robert pattinson, the batman, jurk, catwoman
(Afbeelding: Getty)

De Catwoman-actrice droeg tijdens de première van The Batman een jurk van Oscar de la Renta. Speciaal voor haar ontwierp hij ‘cats’, zoals hij het pronkstuk noemde. Mocht je niet zo oplettend zijn: in de strapless jurk zie je twee silhouetten van katten. En nee, de verwijzing gaan we niet uitleggen.

En dan was er nóg een rode loper-look

Tijdens een later rode loper-feestje (films gaan nou eenmaal op verschillende plekken en op verschillende dagen in première) verscheen Zoë Kravtiz in een cut out-jurk. Deze hintte op abstracte wijze naar het Batman-logo. Je moet het allemaal maar verzinnen.

(Afbeelding: Getty)

The Batman is sinds deze week te zien in de Nederlandse bioscopen en scoort lovende recensies. Lees hier de review van onze collega’s van Metronieuws.

Actrices die op de rode loper hinten naar hun filmrol

Zoë Kravtiz schaart zich met haar jurken in een illuster rijtje met actrices, die stuk voor stuk op de rode loper verschenen in een jurk met een hint naar hun filmrol. Zendaya spant de kroon, maar Scarlett Johansson kan er ook zeker wat van. Lees en bekijk meer in dit artikel.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.