Pim Jansen
Pim Jansen Kleding 24 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

ZARA en OLA droppen T-shirts met jouw favoriete ijsjes

Kamp Cornetto of kamp Calippo? Doet er niet toe, in de nieuwe collectie van ZARA en OLA staan beide ijsjes centraal.

Je moet het maar gewoon accepteren, in de modewereld draait het tegenwoordig om collabs. Verschillende modemerken werken met elkaar samen, maar de meeste collabs bestaan uit een samenwerking tussen een modemerk en een bedrijf buiten de modewereld. Dat levert verrassende combinaties op, zoals Playboy x HUF, Vans x SpongeBob en Adidas x LEGO.

ZARA x OLA

Een verfrissende nieuwkomer in de eindeloze reeks aan fashion-collabs is de samenwerking tussen de Spaanse kledingketen ZARA en het van oorsprong Belgische ijsmerk OLA. Samen helpen ze twee van de populairste ijsjes ter wereld de modewereld in. Waarvoor applaus.

(Afbeelding: ZARAxOLA)

In de collectie gaat het om de Cornetto en de Calippo, twee ijsjes die je waarschijnlijk al van jongs af aan gretig naar binnen werkt. Toch meer een fanboy van het overkoepelende ijsmerk? Dan ligt, naar onze smaak, het mooiste T-shirt uit de collab voor je klaar.

T-shirts voor fans van ijsjes

In totaal bestaat de collectie uit drie T-shirts. Het logo van Cornetto prijkt op een T-shirt met een fijn roze streepje en het logo van Calippo op een limoengroen T-shirt, verwijzend naar de smaak ‘lime’. Maar ons favoriete item uit de ZARA x OLA-collectie is het witte T-shirt met het hartvormige logo van het ijsmerk op de borst, met daaronder de tekst ‘Choose Happier Together’.

zara x ola, ijsjes, t-shirts, collab
(Afbeelding: ZARAxOLA)
zara, ola, t-shirts, calippo
(Afbeelding: ZARAxOLA)

Alledrie T-shirts uit de ZARA x OLA-collectie kosten 19,95 euro en je shopt ze hier. Ook vind je ze terug in de winkels.

De meest stijlvolle collabs in het voetbal

Van ijs naar voetbal. Want ook in de voetbalwereld barst het van de collabs, zoals Air Jordan x Paris Saint-Germain. In dit artikel vind je onze favoriete samenwerkingen tussen voetballers of voetbalclubs en modemerken, met Héctor Bellerín x H&M als nieuwkomer.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.