Stijn Kuster
Stijn Kuster Human Interest 12 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

YES: de line-up van Sensation 2022, dat na vijf jaar weer terug is

“YES.” Na vijf jaar keert het bekende festival Sensation terug. Manners mag als een van de eersten de line-up van het housefeest in de Johan Cruijff ArenA aan de liefhebbers laten zien.

De laatste editie was alweer in 2017. Eigenlijk zou Sensation op 4 juli 2020 plaatsvinden, maar door corona moesten liefhebbers van het festival twee jaar langer wachten op de comeback van het feest.

Line-up Sensation 2022

2 juli is het dan eindelijk zo ver, de 133e  wereldwijde editie van Sensation. Zoals altijd is de line-up gevuld met de bekendste house-artiesten van over de hele wereld. Deze worden verspreid over twee stages.

“Het thema van de Sensation-nacht is krachtig; YES. Om te vieren dat positiviteit altijd wint, maar ook om te laten zien hoe de dansvloer altijd de plek is geweest waar je helemaal jezelf kunt zijn en alles los kunt laten. Mensen hebben behoefte aan de warmte, de intimiteit en het gevoel van saamhorigheid die bij housemuziek horen”, vertelt Milan Raven, Managing Director van de festivalorganisatie ID&T Events.

Sensation 2022 line-up mainstage

 1. ACRAZE
 2. Diplo & MK
 3. Franky Rizardo
 4. Malaa
 5. Noizu
 6. Oliver Heldens
 7. Sunnery James & Ryan Marciano
 • Hosted by: 8. Lee Grant

Naast een mainstage is er ook een Deluxe stage. Hier kom je enkel binnen met het speciale ‘Deluxe ticket’. Hoewel dit een kleiner podium is dan de mainstage, staan er grote namen op de line-up van de Silver Stage van Sensation. Zo laat de wereldberoemde Nederlander La Fuente hier zijn kunsten zien.

Artiesten op de Silver Stage (Deluxe)

De tickets voor het bezoeken van dit podium en de Panorama tickets – waarmee je op een exclusieve plek van de ArenA kan komen – zijn uitverkocht. De Regular tickets voor Sensation zijn nog wel te bestellen voor 109 euro inclusief servicekosten.

Sensation 2022 line-up Silver Stage

 1. Biscits
 2. Dombresky
 3. La Fuente
 4. Martin Ikin
 5. Mr. White
 6. RAYNOR
Sensation, festival, 2022, line up
(Afbeelding: Sensation)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.