Felix Decavel
Felix Decavel Human Interest 6 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Bizarre weddenschap: van wie is gevonden cocaïne in Witte Huis?

Frappant voorval onder de neus van de president. In de lobby van het Witte Huis werd een plastic zakje cocaïne gevonden. En via een Amerikaans online gokkantoor kun je nu al wedden op de mogelijke eigenaar. Angelina Jolie, Snoop Dogg of toch de zoon van Joe Biden?

Vuurwerk in de Verenigde Staten en bijgevolg de wereld. De Secret Service stootte zondag op een verdacht zakje gevuld met een wit poeder, achteloos achtergelaten in de welkomsthal van het Witte Huis. Een drukke plaats waar zowel medewerkers als bezoekers komen.

De residentie van Joe Biden werd uit voorzorg eerst ontruimd, en na enkele tests kwam de bevestiging dat de gevonden substantie inderdaad cocaïne bleek te zijn. Maar wie de daadwerkelijke eigenaar is, blijft voorlopig een groot raadsel. Al zijn er volgens Amerikaanse wedkantoren meer dan een paar opmerkelijke favorieten.

Van wie is de gevonden cocaïne in het Witte Huis?

BetOnline geeft Amerikaanse gokkers nog tot 31 juli de mogelijkheid geld in te zetten op uitkomst van deze onvervalste whodunit. Van wie is de gevonden cocaïne in het Witte Huis? Hieronder zie je de opvallendste namen onder de grootste kanshebbers volgens de online bookmaker. Aanhangers van Donald Trump zijn alvast de messen aan het scherpen.

Kanshebber Odds /Winstkansen
Hunter Biden + 170
Travis Kelce + 800
Een van de Jonas Brothers + 1000
Angelina Jolie + 1400
Maddox Jolie-Pitt + 1400
Snoop Dogg + 1600
Elton John + 2000
Mathew McConaughey + 2500
Selena Gomez + 2500
Een Olympische gouden medaillewinnaar + 2500
Patrick Mahomes + 2500
Paris Hilton + 3300
Tom Brady + 5000
Jill Biden + 10000
Joe Biden + 15000

Na Hunter Biden blijkt Travis Kelce de grootste cocaïne-kandidaat te zijn. De NFL-speler was onlangs op bezoek in het Witte Huis na de overwinning van de Kansas City Chiefs in de Super Bowl. Lees daar meer over in dit artikel. Ondanks dat Joe Biden af en toe een opkikkertje kan gebruiken, maakt de Amerikaanse president zelf dan weer het minste kans.

Van wie zou de gevonden cocaïne in het Witte Huis zijn? Check de volledige lijst met alle favorieten op de site van BetOnline.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.