Younes Ben Abdelkader
Younes Ben Abdelkader Liefde & Seks 6 sep 2018
Leestijd: 3 minuten

Wat doe je na vurige seks? Met deze 5 dingen maak je haar tevreden

Over de dingen die je voor de seks kunt doen zijn hele boeken volgeschreven. Openingszinnen, datingtips, voorspelsuggesties: het internet staat er vol mee. Maar wat doe je eigenlijk na dat de daad is geschied? Hier vijf suggesties om dat moment als een gent op te vullen.

Nabespreken

Wat vond je chill tijdens de seks? Wat vond je niet fijn? Waar heb je dat ene standje ontdekt? Er zijn genoeg dingen om te bespreken na een goede vrijpartij. Even laten weten hoeveel zin je hebt in de volgende keer en voilà: jullie hebben een prachtige band opgebouwd. Wie wil dat nou niet?

Meteen lekker gaan slapen

Mannen staan er bekend om dat ze direct na de seks in slaap vallen er zijn vele onderzoeken en theorieën over de reden hiervoor. Toch is als eerste in slaap vallen na de geslachtsgemeenschap iets wat niet echt als acceptabel wordt gezien en een goed excuus hebben we nog niet gevonden. Oplossing: zorg dat zij altijd eerder in slaap valt, trek alles uit de kast om te zorgen dat ze snel en tevreden naar dromenland vertrekt. Knuffel met haar, zing je mooiste slaapliedjes of maak wat warme thee klaar.

Praat met elkaar over diepere zaken

Wat is nou een beter moment om lekker de verbale diepte in te duiken dan na zo’n fysieke activiteit als seks? Praat over jullie verleden en jullie toekomst. Vertel over al je dromen en angsten. Leer je partner even echt kennen. Pak lekker groot uit, dit is het moment voor je meest bombastische en orgastische verhalen. In het beste geval is haar vader een uitgever en kan alle onzin die je hier uitkraamt ooit in een boek verwerkt worden.

Eet!

Je hebt je net helemaal kapot gezweet en de nodige calorieën verbrand. Je hijgt nog harder dan de mopshond van je oma en je hebt even helemaal niks om over te praten. Op dat moment heb je wel even een goeie beloning verdiend in de vorm van eten. Pizza bestellen is altijd een optie, maar bedenk je wel dat de tijd tussen bestellen en bezorgen moet worden opgevuld met gebrabbel over koetjes en kalfjes, dus zorg dat je je beste kletspraat paraat hebt. Een hele goede andere optie is een stevige zelfgemaakte maaltijd vol met proteïne. Trek je schort uit  de kast en maak indruk op je date door een goede maaltijd voor haar te bereiden die goed is voor het spierherstel. Maak iets met kip, vis of mager rundvlees vol eiwitten, noten voor magnesium en vul het aan met een fruitsmoothie voor de nodige vitamientjes. Lekker bezig chef-kok.

Knuffel met haar

Dit moet je vooral doen als je een relatie met haar hebt, of een relatie met haar wil. Onderzoek wijst uit dat na de seks nog even knuffelen goed is voor zowel je relatie als je seksleven. En geef het maar toe heren, stiekem vinden we knuffelen toch wel fijn. Dus sla die gespierde mannelijke armen om haar heen, fluister lieve dingen in haar oor en smelt lekker weg met zijn tweetjes. Als je tijdens deze innige omhelzing stiekem aan dat laatste potje Call of Duty wil denken is dat helemaal oké, maar zorg dat ze het niet merkt. Als je meer wil lezen over seks, klik dan hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.