Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 14 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Tagliafico en zijn vrouw in gesprek over terugkeer naar Amsterdam

Nicolas Tagliafico is in gesprek met Ajax over een terugkeer naar Amsterdam. Maar vóór iedere voetballer staat een vrouw, die ook bepalend is in de standplaats van haar man. Maak kennis met Caro Calvagni, die zich eerder al goed vermaakte in onze hoofdstad.

Publieksfavoriet Nicolas Tagliafico werd onder gemor van fans in de zomer van 2023 voor 4,2 verkocht aan Olympique Lyon. Intussen werd hij even doodleuk wereldkampioen, maar de Argentijnse verdediger heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij helemaal niet bij Ajax weg wilde. Althans, niet als basisspeler. Zijn contract in Frankrijk loopt tot 2025, dus het is niet onaannemelijk dat de Franse club nog even wil verdienen aan de 30-jarige Argentijn.

Ajax in gesprek met Tagliafico

De doorgaans goed ingevoerde Mike Verweij van De Telegraaf meldt dat er op dit moment gesprekken gaande zijn tussen Ajax en Tagliafico. En in de huiskamer dus tussen hem en zijn vrouw Caro Calvagni. De concrete interesse in de oud-Ajacied houdt volgens Verweij verband met het feit dat Anass Salah-Eddine en Owen Wijndal trainer Maurice Steijn nog niet kunnen bekoren op de linksbackpositie.

Tagliafico werd vorig jaar verkocht voor 4,2 miljoen euro en heeft nu een transferwaarde van 9 miljoen euro. Ajax heeft er een handje van om spelers weg te doen en voor meer geld weer terug te kopen. Maar in tegenstelling tot Brobbey, die het nog niet waarmaakt als eerste spits, lijkt de terugkeer van de Argentijnse verdediger op papier geen slechte zet.

Caro Calvagni klaar voor terugkeer Amsterdam

Hoe dan ook zijn Nicolas Tagliafico en zijn vrouw Caro Calvagni gek op Amsterdam. Niet voor niets vierden ze daar deze zomer vakantie. Zouden er toen al wat eerste gesprekjes hebben plaatsgevonden? We gaan het de komende dagen horen.

Tagliafico en zijn vrouw zijn na het WK in het huwelijksbootje gestapt. Caro Calvagni is een latina pur sang, die haar curves op zijn zachtst niet bedekt. Ze heeft een heerlijk leventje. ‘s Ochtends even de sportschool in, koffietje drinken op het terras, wat modellenwerk tussendoor en ‘s avonds haar man opwachten na een zware training. Ja, we voelen ‘m wel. Maak kennis met deze dame, die Amsterdam straks wellicht nog maar eens wat extra kleur en fleur geeft.

Bekijk het Instagram-account van Caro Calvagni voor meer inspiratie. De vrouw van Nicolas van Tagliafico is ook te bewonderen op TikTok.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.