Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 11 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Vriendin Elon Musk heeft ‘eindelijk’ corona en haar reactie is verrassend

Terwijl nagenoeg iedereen op deze aardbol probeert om corona te vermijden, zijn hier blijkbaar ook uitzonderingen op. Grimes, die naast zangeres ook de vriendin is van Elon Musk, is namelijk maar wat blij dat ze besmet is. Via Instagram laat ze weten dat ze er zelfs van geniet.

Dit maakte de 32-jarige artiest bekend via een Story op Instagram. Ze liet op deze manier haar fans weten dat ze via Spotify aan het luisteren was naar het nummer Good Days van SZA. Daarbij zette ze de tekst: “Ik heb eindelijk Covid gekregen en raar genoeg geniet ik ook nog eens van de koortsdroom.” Hieruit zou je op kunnen maken dat de vriendin van Elon Musk haar best heeft gedaan om het virus te krijgen.

Elon Musk ging Grimes al voor

Overigens lijkt het er niet op dat Grimes in quarantaine gaat. Haar vriend heeft het virus namelijk al gehad. Elon Musk maakte eind vorig jaar bekend dat hij vermoedelijk Covid-19 gehad heeft. De Tesla-oprichter testte meerdere malen of hij het virus had en kreeg gemengde testuitslagen. Van de vier sneltests die hij liet doen, waren er twee positief en twee negatief. Toch denkt Elon Musk het virus gehad te hebben, want hij had naar eigen zeggen wel last van een aantal symptomen.

Elon Musk vriendin Grimes Corona
De Instagram Story van Grimes. (Afbeelding: Instagram / @grimes)

Het coronavirus lijkt dan ook niet heel serieus genomen te worden in huize Musk. Elon bagatelliseerde de dreiging van het virus al meerdere malen en was het ook totaal niet eens met alle maatregelen. Zo moest hij de Tesla fabriek in San Francisco sluiten en daar was hij alles behalve blij mee.

De rijkste man ter wereld

Overigens heeft die sluiting Elon Musk financieel niet veel pijn gedaan. Tesla groeide gewoon door en dat is terug te zien op de bankrekening van de oprichter. Elon Musk zag zijn vermogen in rap tempo groeien en passeerde zelfs Jeff Bezos. Dit maakt hem nu de rijkste man ter wereld. Hoe rijk Elon Musk nu is en hij op dit nieuws reageerde, lees je hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.