Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 22 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Vriendin Cristiano Ronaldo in zinnenprikkelende fotoshoot InStye

Georgina Rodríguez, de vriendin van Cristiano Ronaldo, is maar weer eens uit de kleren gegaan. Ditmaal voor een stijlvolle fotoshoot in de Spaanse editie van InStyle.

Eerder maakte je hier al uitgebreid kennis met het Spaanse model Georgina Rodríguez. Tijdens het Venice Film Festival 2020 stal ze de show in deze weinig verhullende jurk. En nu was het wel eens de tijd om naakt met een Gucci-tas op de foto te gaan. Waarom ook niet?

Georgina Rodríguez uit de kleren voor InStyle

“Carpe diem”, zegt Georgina Rodríguez op Instagram, waar ze een foto uit de shoot van InStyle deelt. Oftewel: pluk de dag. Meer woorden moet je hier ook niet aan vuil willen maken, hierbij moet je vooral het beeld laten spreken.

De vriendin van Cristiano Ronaldo siert de cover van het maartnummer van InStyle, met een bijbehorende shoot en interview. De fashion-shoot is gefotografeerd door de Spaanse fotograaf Javier Biosca.

Nog even over de vriendin van Cristiano Ronaldo

We zijn jaloers op de benen van Cristiano Ronaldo en de traptechniek die daarin verscholen zit. Ook voor een huisruil met de wereldvoetballer zijn we te porren. Maar we benijden hem pas echt om zijn vriendin, met wie hij één dochter heeft. Georgina Rodríguez heeft curves om duizelig van te worden en motiveert op Instagram andere moeders om altijd hun billen te blijven trainen. Dat is de inspiratie die de wereld nodig heeft.

Georgina Rodríguez is model van beroep en deed campagnes voor verschillende bikini- en lingeriemerken. De vriendin van Cristiano Ronaldo is een van de gezichten van het Italiaanse swimwear-label YamamaY. Ook is ze vaak te zien in campagnes van Effek, Pretty Little Things en nog een reeks merken. Voor de fotoshoot met InStyle poseerde ze volledig naakt, maar haar net iets meer verhullende werk mag er ook zijn. Een kleine compilatie.

Maak kennis met ‘de nieuwe vriendin’ van Dirk Kuijt

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.