Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 11 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met ‘de nieuwe vriendin’ van Dirk Kuijt

Ah, nu snappen we waar de hippe look van Dirk Kuijt zo plots vandaan kwam. De oud-voetballer en analyst heeft een nieuwe vriendin. Althans, naar het schijnt. En ja, dan zijn we toch even benieuwd.

Tijdens zijn eerste tv-optreden in lange tijd verscheen de nieuwbakken analist met een compleet nieuwe look. Ziggo-presentator Bas van Veenendaal was zo galant er niet over te beginnen, maar op social media werd hij al snel Dirk Kuyf genoemd. Toegegeven: staat hem goed, en tijdens zijn analyses zegt hij nuttige dingen. Maar waarom ineens die make-over?

‘De nieuwe vriendin’ van Dirk Kuijt

Dat hij na een huwelijk van 17 jaar gescheiden is met de inmiddels landelijk bekende voetbalvrouw Gertrude, was al even bekend. Dat hij een nieuwe vriendin heeft niet. Shownieuws meldt dat de 29-jarige Kate Ruinemans zijn nieuwe vlam is.

dirk kuijt, nieuwe vriendin, kate ruinemans, look
Dirk Kuijt (nog voor de make-ver) en Kate Ruinemans (Afbeelding: screenshot Shownieuws)

De twee zouden elkaar eind 2019 hebben ontmoet tijdens een gala voor het goede doel. Doet er ook allemaal niet toe. ‘Kate Kuijt’ allitereert in ieder geval lekker. En het verklaart direct ook de nieuwe look van de ooit zo noeste Noordwijker, die altijd voor zijn team klaar stond. Na zijn televisieoptreden bij Ziggo twee weken geleden werd gekscherend al gespeculeerd over een nieuwe vriendin. Het werd door veel Twitteraars “onmogelijk” geacht dat de 40-jarige Dirk Kuijt dit allemaal zelf had bedacht.

Voetballers en de vrouwen achter hen

De 29-jarige Kate heeft geen Instagram, wel LinkedIn. Niet te veel in de schijnwerpers, houden we van. Aan de andere kant: de zelfexpressie van de dames achter Cristiano Ronaldo (foto’s) en Nico Tagliafico (foto’s) mogen er ook zijn. Maar eerlijk is eerlijk: qua stijl halen die het niet bij de freelance producer uit Bussum, die door het leven gaat als de nieuwe vriendin van Dirk Kuijt.

Maak kennis met Beau de Boer, de vriendin van Calvin Stengs

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.