Alrik de Jong
Alrik de Jong Kapsels & Baarden 29 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Dirk Kuyt heeft een nieuwe look en Twitter reageert briljant

Dirk Kuyt heeft een nieuwe look. Voor het eerst kwam hij er gisteravond mee op televisie en Twitter reageerde briljant.

Best veel Nederlanders stemden gisteren af op Ziggo Sport, voor de Premier League-wedstrijd tussen Tottenham Hotpsur en Liverpool. Veel van hen schrokken zich het apenzuur toen de analist van de avond werd geïntroduceerd. Was dat écht Dirk Kuyt?

De nieuwe look van Dirk Kuyt

Afgelopen zomer gingen Dirk Kuyt en Gertrude na een jarenlang huwelijk uit elkaar. Of er een causaal verband is met zijn opgedirkte uiterlijk, durven we niet te stellen. Nieuwe look is overigens een understatement van de bovenste plank. Er lijkt een compleet nieuw hoofd op de voormalige voetballer van FC Utrecht, Feyenoord, Liverpool en Fenerbahçe te zitten. De noeste werker is ineens een Noordwijkse hipster.

Zijn patatgele krullen zijn ingeruild voor de welbekende kuif met opgeschoren kapsel, die je vooral nog tegenkomt in Temptation Island. Rimpels en kraaienpoten zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. En heeft hij nou ook zijn lippen gevuld? Vast niet. Frank en Ronald de Boer worden al de botox-boys genoemd, maar hoe moeten we Dirk Kuyt dan in hemelsnaam noemen?

Twitter reageert briljant

Voor het antwoord daarop moet je op Twitter zijn. Dirk Kuyf, Boris Botox, de meest creatieve inzendingen kwamen voorbij. We drijven er nu misschien een beetje de spot mee, maar stiekem zijn we natuurlijk hartstikke jaloers. Wij willen ook zo’n verjongingskuur. Een overzicht van de reacties.

Gelukkig zijn er belangrijkere dingen dan uiterlijk. Met de Dirk Kuyt Foundation (nee, dat is geen make-up) zet de voormalige voetballer en aspirant trainer zich in voor mensen met een beperking. Hij maakt met zijn stichting sporten bereikbaar voor ze en dat verdient niets dan lof. Hier kun je doneren.

👄 Lees ook: 7 redenen om met botox en lipfillers te stoppen

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.