Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 5 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Cody Gakpo heeft een god boven zich en een godin aan zijn zijde

Een wereldster in wording verdient een wereldvrouw. Maak kennis met Noa van der Bij (23), de vriendin van Cody Gakpo (23), tot nu toe de grote ster van Oranje tijdens het WK in Qatar.

Vroeger had je Yolanthe Cabau (Wesley Sneijder) en Sylvie Meis (Rafael van der Vaart), vandaag zijn Mikky Kiemeney (Frenkie de Jong) en Annekee Molenaar (Matthijs de Ligt) de bekendste spelersvriendinnen van Nederlands Elftal-spelers. Tijd om nader kennis te maken met de vriendin van de échte ster tijdens dit WK.

Oranje-ster Cody Gakpo tijdens het WK in Qatar

Waar het Nederlands Elftal tijdens de beginfase van het WK in Qatar geestdodend voetbal speelde, was er één lichtpuntje en die kwam uitgerekend uit de lichtstad. Eindhovenaar Cody Gakpo nam Oranje bij de hand, scoorde in alle poulewedstrijden en vestigde daarmee direct een record. Geen enkele Nederlandse voetballer – van Johan Cruijff tot Dennis Bergkamp – is dat ooit eerder gelukt.

Op Instagram bedankt Cody Gakpo na zijn goals een hoger macht. De Oranje-held heeft een god boven zich en een godin aan zijn zijde. Dat moet veel vertrouwen geven en tot nu toe spat dat er van alle kanten af.

Maak kennis met vriendin Noa van der Bij

Terwijl je het absoluut zou verwachten, is Noa van der Bij geen model. Wel werkt ze in het modellenwereldje, maar dan achter de schermen. De 23-jarige vriendin van Cody Gakpo is booker bij een groot modellenbureau.

Op dit moment is Noa van der Bij aanwezig in Qatar om net als veel andere spelersvriendinnen dan wel -vrouwen het Nederlands Elftal te volgen. Afgaande op de foto’s kan ze het goed vinden met de vriendin van Davy Klaassen, die wellicht zijn nummer 10-positie in de kwartfinale moet afstaan aan Cody Gakpo. Maak kennis met de vriendin van de man waaraan PSV straks miljoenen te danken heeft.

Maak ook kennis met de vriendin van Ajacied Edson Alvarez, die het vlak voor het WK in Qatar nog moest afleggen tegen het PSV van Cody Gakpo.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.