Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 16 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Film- en serieliefhebber? Om deze reden heb je een VPN nodig

Bestaat jouw doorsnee avond (of middag, of ochtend – no judgement here) uit je favoriete series of films bingen? Dan weet je als geen ander hoe fijn het is om zonder problemen te kunnen kijken (lees: zonder haperingen, eindeloos bufferen of korrelig beeld). De basis voor een goede binge-ervaring is een goed netwerk. Waar je dan het beste voor kunt kiezen? Een VPN (Virtual Private Network).

Een Virtual Private Network zorgt ervoor dat je veilig kunt internetten en je privacy zo veel mogelijk kunt beschermen. Je maakt – waar je maar wil – verbinding met de server van je VPN-dienst. Jouw data worden dan verzonden via een versleutelde virtuele tunnel die jouw internetverkeer koppelt aan een nieuw IP-adres. Dat betekent dat je data beschermd worden, je privacy gewaarborgd wordt en je veilig kunt internetten. Maar het zorgt ook voor een snelle verbinding, bijvoorbeeld als je een film of serie wil streamen.

Snelste VPN-verbinding

Natuurlijk zijn er veel verschillende VPN-aanbieders, waardoor je door de bomen het bos soms niet meer ziet. Welke VPN komt nu eigenlijk het beste uit de test? Nou, dat is NordVPN, die na een AV-Test het beste blijkt te zijn in snelheid en performance. Dit internationale testinstituut vergeleek de populairste VPN-aanbieders met elkaar. Wat blijkt? NordVPN steekt er qua download- en uploadsnelheid met kop en schouders bovenuit.

Veilig internetten over de hele wereld

Een snelle VPN-verbinding is fijn, omdat je dan gebruik kunt maken van een supersnelle internetverbinding én tegelijkertijd beveiligd kunt surfen. Zo kun je voortaan zorgeloos die Marvelfilmmarathon houden of het nieuwe seizoen van Stranger Things bingen. Dat kan niet alleen in Nederland zelf, maar ook in het buitenland. Met NordVPN kun je kiezen uit ruim 5500 servers in 59 landen, gebruikmaken van de snelste VPN die er is én heb je geen bandbreedtebeperkingen.

Extra snufjes

Dat is de basis, maar de VPN-aanbieder doet er nog een schepje bovenop. Zo kun je gebruikmaken van een eigen IP-adres dat alleen door jouzelf gebruikt wordt. Dankzij Meshnet maak je rechtstreeks verbinding via versleutelde privétunnels, waar je ook bent. Met behulp van Threat Protection vermijd je online gevaren als virussen, geïnfecteerde websites en trackers, zodat je veilig online je ding kunt doen. En wat dacht je van de Dark Web Monitor, die in de gaten houdt of je gegevens terechtkomen op het dark web?

Je leest het: je filmavond is niet compleet zonder een goede VPN! Ga naar NordVPN.com voor alle mogelijkheden en aanbiedingen.

In samenwerking met NordVPN

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.