Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 17 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Nieuw kapsel Wilfred Genee leidt tot stroom aan reacties na VI Vandaag

Ja, storm storm Dudley raasde over het land. Blijkbaar reden voor Wilfred Genee om er ongemerkt even een nieuw kapsel in te gooien. ‘Vlot, anders, misstaat je niet’, zullen mensen op de redactie gezegd hebben. Kijkers van VI Vandaag vonden het vooral hilarisch en reageerden massaal.

Nog steeds wordt VI Vandaag – de dagelijkse talkshow met Wilfred Genee, Johan Derksen en Renee van der Gijp – prima bekeken. Ondanks de Olympische Spelen en Champions League stemmen er ook deze week gemiddeld zo’n 700.000 à 800.000 mensen af op het programma. En kijkers bespreken het programma op Twitter massaal.

Het kapsel van Wilfred Genee

Gisteren was het niet corona, een of andere mening van Johan Derksen of de aangeschoten Rene van der Gijp waarover gesproken werd op Twitter, maar het kapsel van Wilfred Genee. Storm Dudley heeft duidelijk zijn sporen nagelaten. Via Vandaag kondigde het al aan.

In de aflevering was Klaas Dijkhof te gast, werd erover allerlei serieuze dingen gepraat en kwamen er schunnige grappen voorbij. Leuk en aardig, maar dat was niet het onderwerp van gesprek op Twitter.

VI-kijkers reageren massaal

Dat was het verwaaide dan wel nieuwe kapsel van Wilfred Genee, de host van VI Vandaag. Deed heel erg denken aan boyband NSYNC in hun foutste jaren. Of simpelweg een kaketoe. Publiciteitsstunt of niet, kijkers van de talkshow reageerden massaal. Daarmee lieten ze zien dat er soms nog echt wel wat te lachen valt op Twitter. Verfrissend.

Kijk de aflevering waarin Wilfred Genee zijn nieuwe kapsel aan het grote publiek toont hier terug.

Dat Wilfred Genee dure kleurspoelinkjes en gelletjes kan betalen, mag geen verrassing heten. Wat hij bij VI Vandaag precies verdient is niet bekend, maar zijn salaris bij Veronica Inside lekte al eens uit. Daar reageerde hij op deze manier op.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.