Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 19 aug 2021
Leestijd: 5 minuten

De 12 vrouwelijke singles van Temptation Island uitgelicht

Videoland heeft de vrouwelijke singles onthuld van Temptation Island: Love or Leave seizoen 2. Hierbij stellen we je voor aan de twaalf nieuwe verleidsters.

Nee precies, jij bent ook geen vaste kijker van Temptation Island. Horen we meer mensen zeggen. Maar stiekem wil je toch even weten wat het programma aan singles te bieden heeft. Gooi die schroom van je af, geef toe dat je kijkt en maak kennis met de verleidsters.

De vrouwelijke singles in Temptation Island

Voor het nieuwe seizoen zijn twaalf mannelijke en twaalf vrouwelijke singles geselecteerd. Hier richten we ons op de dames. We verklappen vast: 2021 is een goed jaartje. En Videoland doet niet nieuwerwets: hopla, de dames in bikini, de heren in zwembroek.

Videoland stelt de dames als volgt aan je voor.

Jamila (Nederland)

Jamila, Temptation Island: Love or Leave, verleidsters, vrouwelijke singles
(Afbeelding: Tom Cornelissen)

“De 30-jarige Jamila is al zeven jaar vrijgezel. Ze is een relatietype, maar haar hart is helaas ook vaak gebroken. Ze is op zoek naar ‘the real deal’ en klaar voor huisje, boompje, beestje. De trouwe en avontuurlijke Jamila is goed in het bieden van emotionele steun en helpt mensen graag bij het oplossen van hun problemen. Ze hoopt in Temptation Island de mannen uit de koppels dan ook veel mentale support te kunnen bieden.”

Michelle (Nederland)

Michelle, Temptation Island: Love or Leave, verleidsters, vrouwelijke singles
(Afbeelding: Tom Cornelissen)

“Michelle is drie jaar single en staat ervoor open om iets moois en serieus met iemand op te bouwen. De pittige en avontuurlijke 31-jarige”verleidster valt op zelfverzekerde types met doorzettingsvermogen. Als ze een goede klik heeft met iemand en de chemie er is, kan ze snel verliefd worden en gaat ze er ook helemaal voor.”

Noëlle (Nederland)

Noelle, Temptation Island: Love or Leave, verleidsters, vrouwelijke singles
(Afbeelding: Tom Cornelissen)

“De gevoelige en sociale Noëlle van 26 heeft al redelijk wat ervaring op het gebied van de liefde en relaties, en is derhalve een geduchte concurrent voor de andere vrouwelijke singles. Ze valt op zorgzame en trouwe mannen en staat open voor een nieuwe liefde, die ze tijdens Temptation Island: Love or Leave hoopt te vinden.”

Presley (Nederland)

Presley, Temptation Island: Love or Leave, verleidsters, vrouwelijke singles
(Afbeelding: Tom Cornelissen)

“De avontuurlijke en sportieve Presley bouwt snel een band op met iemand. De 26-jarige kan snel verliefd worden en open voor een diepere connectie. Ze is op zoek naar een verzorgde, sportieve man met diepgang. Presley praat makkelijk over haar gevoelens en hoopt de mannen te kunnen helpen bij de zoektocht naar of ze daadwerkelijk met de ware zijn. Nu maar hopen dat de mannelijk singles hier op zitten te wachten.”

Kim (Nederland)

Temptation Island: Love or Leave, verleidsters, vrouwelijke singles
(Afbeelding: Tom Cornelissen)

“De 22-jarige Kim is altijd vrolijk en neemt mensen in haar omgeving snel mee in haar enthousiasme. Ze is sociaal en avontuurlijk en neemt geen blad voor de mond. Ze valt op iemand die verzorgd en actief is, en ook doorzettingsvermogen heeft. Net als veel andere vrouwelijke singles tijdens dit seizoen is ze op zoek naar een diepere connectie. Dat wordt nog wat.”

Joyce (Nederland)

Joyce-P, Temptation Island: Love or Leave, verleidsters, vrouwelijke singles
(Afbeelding: Tom Cornelissen)

“Joyce is rechtdoorzee, zelfstandig en spontaan. De 23-jarige madame is nu een jaar single en staat open voor een nieuwe liefde. Ze valt op verzorgde, lange mannen die spontaan en ambitieus zijn. Arrogantie is voor haar een afknapper, net als een lelijk gebit. Ze hoopt tijdens Temptation Island haar nieuwe liefde te vinden. Zodra ze die gevonden heeft, gaat ze daar voor de volle 100 procent voor.”

Komen we uit bij de Belgische vrouwelijke singles in seizoen 2 van Temptation Island: Love or Leave.

Laure (België)

Laure, Temptation Island: Love or Leave, verleidsters, vrouwelijke singles
(Afbeelding: Tom Cornelissen)

“De 24-jarige Laure werkt als content manager en health coach en is naar eigen zeggen positief ingesteld. Ze heeft al enkele relaties met voornamelijk ‘badboys’ achter de rug, maar is in Temptation Island op zoek naar een langdurige relatie met de ware. Ze valt op Zuiderse, zelfstandige types, die ook niet op hun mondje gevallen zijn.

Jolien (België)

Temptation Island: Love or Leave, verleidsters, vrouwelijke singles
(Afbeelding: Tom Cornelissen)

“Jolien werkt als chef en is eigenaar van een restaurant. Daarnaast houdt de 28-jarige Belgische ook van paardrijden en is ze vaak te vinden in de sportschool. Ze is recht voor haar raap. Bij Jolien is het alles of niets: het klikt of het botst en ze weet heel goed wat ze wil. Deze avontuurlijke single is op zoek naar een ‘échte vent’. Mannelijke singles, u bent gewaarschuwd.”

Shallie (België)

Shallie, Temptation Island: Love or Leave, verleidsters, vrouwelijke singles
(Afbeelding: Tom Cornelissen)

“Shallie is laborant en social media-strateeg. Daarnaast is ze een ware levensgenieter met Italiaanse roots. De 28-jarige weet hoe het voelt om ‘vast’ te zitten in een relatie en is de perfecte kandidaat om in Temptation Island: Love or Leave de vastgeroeste mannen uit de koppels nieuw inzicht te geven. Ze valt zelf op ambitieuze, zelfverzekerde mannen met een tikkeltje ‘badboy’ looks. Maar net als de andere vrouwelijke singles wil deze dame zich vooral settelen.

Laura (België)

(Afbeelding: Tom Cornelissen)

“Deze 29-jarige tandartsassistente is altijd goedgezind en houdt van sporten en motorcross. Yes! Laura wordt niet snel verliefd, maar stelt haar hart tijdens Temptation Island: Love or Leave volledig open voor een nieuwe relatie.

Joyce (BE)

Joyce-B, Temptation Island: Love or Leave, verleidsters, vrouwelijke singles
(Afbeelding: Tom Cornelissen)

“Joyce is optimistisch, empathisch en eerlijk. Ze is werkzaam als kinesitherapeut en gepassioneerd door dansen. De 28-jarige is al een tijdje single en vindt het moeilijk om de ware tegen te komen. Elkaar vrijheid gunnen in een relatie is voor haar heel belangrijk. Deze zorgzame single is op zoek naar een oprechte, respectvolle jongen.

Chelsy (België)

Temptation Island: Love or Leave, verleidsters, vrouwelijke singles
(Afbeelding: Tom Cornelissen)

“De laatste der vrouwelijke singles in Temptation Island: Love or Leave is Chelsy. Een avontuurlijke, sociale dame met een passie voor fitness, crossfit, hardlopen en zwemmen. Chelsy had al enkele relaties achter de rug, maar merkte bij haar laatste relatie dat de tegenpartij toch te verschillend was. Deze avontuurlijke 27-jarige vrijgezel is nu op zoek naar een relatie waar 100 procent toekomst in zit. Chelsy valt op grote jongens met donkere ogen, een baardje en tattoos.”

Seizoen 2 van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 augustus wekelijks te zien bij Videoland.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.