Pim Jansen
Pim Jansen Televisie 17 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Vandaag Inside vol liefde: verliefd stel wint het van Johan Derksen

B&B Vol Liefde is mateloos populair, en daarmee lijken andere programma’s te worden besmet. Zelfs Vandaag Inside zat ineens vol liefde. Niet de ongezouten mening van Johan Derksen, maar een verliefd stel was het onderwerp van gesprek.

Er waren mensen die een verliefd stel in de studio grappig vonden, maar veel mensen ergerden zich er ook aan. Het was in ieder geval overduidelijk dat het allemaal nogal camerabewust was. Ach, als het om liefde uitstralen gaat, dan mag dat.

Johan Derksen is een roepende in Vandaag Inside

Johan Derksen maakte in veel woorden duidelijk dat hij de hoerenaffaire bij het Amsterdamse studentencorps maar een storm in een glas water vindt. “Studenten hebben zich altijd misdragen. Het was in besloten kring. Het zijn dronken koorballen en die roepen dat soort dingen.”

Ook onthulde Johan Derksen terloops, met een zoenend verliefd stel in de nek, nog even dat Rob Kemps een eigen talkshow krijgt. En dat wordt natuurlijk ook niks volgens de voormalig voetbaljournalist. “Hij heeft in De Slimste Mens een verpletterende indruk op mij gemaakt. En Chansons! was erg verrassend. The Wheel was belachelijk, en nu moet hij ook nog Ik Hou van Holland doen én er komt een talkshow aan.”

De talkshow met Rob Kemps was overigens geheim, maar Johan Derksen, die een flop verwacht, verklapte ook nog even het concept. “Het gaat om tien vragen. Nou, in de schoolkrant zouden ze het weggooien. Er wordt roofbouw op die jongen gepleegd. Je doet één programma goed en dan word je ineens overal ingezet.”

Verliefd stel steelt de show

Duidelijk, Vandaag Inside, door Sander Schimmelpennick gisteren enigszins hautain een “typisch programma voor dom rechts” genoemd, is terug. Maar alle meningen van Johan Derksen en theorieën van Rene van der Gijp deerden de kijkers even niet. Er werd vooral gepraat over een verliefd stel, dat constant zat te zoenen. Eindelijk overwint de liefde in het meest botte (en eerlijke) programma op de Nederlandse televisie.

De aflevering van Vandaag Inside kijk je terug via KIJK.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.