Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 12 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

UFC-vechter Paige VanZant zet Instagram in vuur en vlam

De Amerikaanse MMA-vechter Paige VanZant, vooral bekend van de UFC, is niet het type Conor McGregor. In plaats van met dure horloges te strooien op Instagram, deelt zij liever foto’s in bikini.

Naast de UFC was Paige VanZant ook actief in de Bare Knuckle Fighting Championship. Op Instagram houdt ze er in ieder geval een heel andere ‘bare policy’ op na.

Van UFC-vechter tot bikini-babe

“Vandaag geworsteld, maar geen foto gemaakt. Hier zijn enkele foto’s van mij ter vervanging. Yolo”, aldus Paige VanZant onder haar Instagram-post met een reeks foto’s in bikini. Uiteraard is de post massaal geliked en wordt ze bedolven door de positieve reacties.

Het is overigens niet de eerste keer dat de UFC-vechter naast haar brute kracht ook haar frêle schoonheid toont op Instagram. Naast haar carrière in de Ultimate Fighting Championship is Paige VanZant dan ook model. Zo verscheen ze al meerdere malen in de jaarlijkse Swimsuit Issue van Sports Illustrated.

Paige VanZant op Instagram

Zoals gezegd: geen foute auto’s, peperdure horloges of met goudsnippers bedekte biefstukken op het Instagram-account van de UFC-vechter. Wel veel inspiratie in bikini. Wat moet het een feest zijn om zo’n vrouw aan je zijde te hebben, die in de kroeg ook nog eens de ruzies voor je oplost. Een compilatie van de de foto’s waarmee ze haar volgers enthousiast maakt.

Een van haar legendarische quotes: “Vertrouw altijd mensen die van grote billen houden. Die kunnen niet liegen.” Volg UFC-vechter Paige VanZant op Instagram en TikTok.

Meer woest aantrekkelijke vechters

Paige VanZant is niet de enige woest aantrekkelijke vechter in de Ultimate Fighting Championship voor vrouwen. Bijvoorbeeld wel eens gehoord van Ariane Lipski of Tracy Cortez? Bekijk in dit artikel een overzicht van de meest sexy UFC-vechtersbazen die jou alle hoeken van de kamer laten zien.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.