Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 6 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

De sekstape-serie over Pamela Anderson is gewaagd voor Disney+

De officiële trailer van Pam & Tommy is gisteren gedeeld door streamingdienst Hulu en Disney+. Juist, dat is de serie over Pamela Anderson, Tommy Lee en hun gelekte sekstape.

Eerder zag je in een korte teaser al hoe Lily James eruit ziet als Pamela Anderson en Sebastian Stan als Tommy Lee. Nu is er een officiële trailer en releasedatum. Vanaf 2 februari is de serie te zien op Disney+.

Trailer: Pam & Tommy op het kuise Disney+

En ja, die eerste trailer belooft stiekem best wel veel. Sowieso iedereen die in de jaren 90 is opgegroeid, en Pamela Anderson boven zijn bed had hangen, wil deze serie zien. Daarnaast ziet het er cinematografisch ook allemaal zeer goed uit. Gewaagde content voor een kuise streamingdienst als Disney+.

Het verhaal is waar gebeurd en in grote lijnen bekend bij het publiek: er is een sekstape gelekt van Tommy Lee en Pamela Anderson, die ze tijdens hun honeymoon in 1998 maakten. Maar hoe werd deze VHS-band publiekelijk bezit en wat kwam daar allemaal achter weg. Een elektricien speelt een sleutelrol in dit verhaal, dat je binnenkort in serievorm kunt herbeleven. De serie is geregisseerd door de regisseur van I, Tonya.

Lily James als Pamela Anderson

Lily James speelt dus Pamela Anderson te spelen. Sylvie Meis kan er wat van in het rode badpak van de Baywatch-ster, maar deze Britse actrice, die in 2015 doorbrak als sprookjesprinses Cinderella, doet er voor Pam and Tommy nog een schepje bovenop.

lily james, pamela anderson, pam and tommy, serie, hulu
(Afbeelding: Hulu)

Sebastian Stan als Tommy Lee

En dan onze Marvel-held Sebastian Stan, die Tommy Lee vertolkt. Je kent de acteur natuurlijk als Bucky Barnes uit Captain America, Avengers en Disney+-serie The Falcon and the Winter Soldier. Maar in zijn rol als rockster herken je hem nauwelijks terug. Perfect gecast voor deze rol, op het eerste gezicht. Wel was het hoofd van de echte Tommy Lee door het nodige drank- en drugsgebruik in de jaren 90 al behoorlijk wat verlepter dan deze foto doet vermoeden, maar dat is nou eenmaal niet na te schminken schminken.

Sebastian Stan, tommy lee, pamela anderson, pam and tommy, hulu serie
(Afbeelding: Hulu)

Seth Rogen als de electricien die de sekstape stal

Een ander prominent lid van de cast is Seth Rogen, die de elektricien speelt die de sekstape van Pamela Anderson en Tommy Lee heeft gestolen. Ook Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spencer Granese en Mozhan Marnò spelen een rol. De serie wordt geregisseerd door Craig Gillespie (I,Tonya). Een releasedatum van Pam and Tommy is nog niet bekend.

Pam & Timmy is vanaf 2 februari te zien op Hulu en Disney+.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.