Pim Jansen
Pim Jansen Rijk en Beroemd 12 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

De enige nieuwe vrouw in de top 100 jonge Nederlandse miljonairs

Quote heeft deze week de Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs uitgebracht. Miljardair Adriaan Mol staat wederom op nummer één, gevolgd door Robert Vis en Job van der Voor. Maar hoe zit het met de vrouwen in deze lijst? Welnu, er is slechts één vrouw bijgekomen. Maak kennis met Negin Mirsalehi.

Andere vrouwen in de lijst zijn onder anderen Nikkie Plessen, dankzij haar kledingmerk, en Sharon Hilgers. Laatstgenoemde is de rijkste Nederlandse vrouw onder de 40. De oud-docente heeft haar vermogen verdiend met sieradenmerk My Jewellery.

Negin Mirsalehi in top 100 Jonge Selfmade Miljonairs

Maar there’s a new kid in town, Negin Mirsalehi genaamd. Je kent haar naam vast wel, maar waarvan ook alweer? Hoogstwaarschijnlijk van Instagram. Deze 34-jarige Nederlandse vrouw is influencer. Op Instagram heeft ze 7 miljoen volgers, op TikTok 10,9 miljoen likes.

Verder runt ze haar eigen beautylijn Gisou. Volgens Quote is dat bedrijf inmiddels twee kapitaalrondes verder en heeft het een waardering van tientallen miljoenen. Samen met haar man Maurits Stibbe bezit de nieuwkomer in top 100 jonge miljonairs nog de meerderheid van de aandelen, en dat levert een aardige boterham op.

Enige nieuwe vrouw op de lijst

Zoals gezegd is Negin Mirsalehi de enige nieuwe vrouw in de lijst van Quote. Onder de honderd jonge selfmade miljonairs van Nederland behoren slechts 4 vrouwen en liefst 96 mannen. De andere vrouwen zijn Sharon Hilgers, Nikkie Plessen en Doutzen Kroes.

De rijkste jonge miljonair is volgens Quote dus een man en direct ook een miljardair. Lees hier meer over Adriaan Mol.

Rijkste vrouwen op aarde

Negin Mirsalehi heeft nog een lange weg te gaan naar de top 10 rijkste vrouwen op aarde, die geleid wordt door een Franse vrouw. Bekijk in de dit artikel de vermogendste dames op aarde, die overigens lang niet allemaal selfmade zijn.

Geïnteresseerd in de volledige Top 100 met de rijkste jonge miljonairs van Nederland? Het betreffende nummer van Quote is hier te bestellen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.