Felix Decavel
Felix Decavel Films & Series 20 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Pulp Fiction-reünie in de maak voor allerlaatste Tarantino-film

Na Samuel L. Jackson, nu ook John Travolta? Het zijn niet de enige opvallende namen die gelinkt worden aan de allerlaatste film van Quentin Tarantino. Volgens nieuwe geruchten zou The Movie Critic één grote Pulp Fiction-reünie worden.

In maart werd The Movie Critic eindelijk onthuld, maar het blijft lang wachten op de eerste kruimels aan informatie.

The Movie Critic: allerlaatste film van Quentin Tarantino

Nochtans begint Quentin Tarantino deze herfst al met de opnames in ‘zijn’ Californië. “Ik ben hier begonnen met het regisseren van films,” vertelde hij aan The Hollywood Reporter in een zeldzame inkijk. “Het is alleen maar passend dat ik mijn laatste film opneem in de hoofdstad van de filmwereld.”

Verder bestaat er louter een summier plot van The Movie Critic. Het verhaal zou draaien rond een cynische filmcriticus in het Los Angeles van de jaren ’70, vermoedelijk geïnspireerd door Pauline Kael; toen een uiterst invloedrijke vrouw in Hollywood dankzij haar scherpe pen. Wie de eer krijgt om de hoofdrol te vertolken van de allerlaatste Tarantino-film ooit, is voorlopig nog een groot mysterie.

Pulp Fiction-reünie in de maak?

Al zijn er goed ingevoerde insiders die beweren meer te weten. Samuel L. Jackson zou al langer aan boord zijn van The Movie Critic. Maar nu wordt ook zijn Pulp Fiction-partner John Travolta gelinkt aan de allerlaatste film van Quentin Tarantino.

Jeff Sneider is niet alleen presentator van de podcast The Hot Mic maar ook journalist voor meerdere Hollywood-gerelateerde publicaties zoals The Los Angeles Magazine. Volgens hem zou deze ultieme Pulp Fiction-reünie nog twee namen bevatten naast Samuel L. Jackson en John Travolta.

Uiteraard kunnen we dit niet bevestigen, maar Sneider lijkt hierbij te zinspelen op Bruce Willis en Uma Thurman. Al zijn de laatste signalen over de gezondheid van Willis uiterst bedroevend, zou een kleine rol in The Movie Critic een prachtig eerbetoon zijn van Quentin Tarantino aan de gevierde carrière van de Die Hard-ster. Voeg daar nog Uma Thurman bij en de ultieme Pulp Fiction-reünie is een feit.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.