Felix Decavel
Felix Decavel Films & Series 18 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Dochter Johnny Depp schittert in HBO-serie met Euphoria-sausje

De dochter van Johnny is sterk aan haar eigen weg naar de Hollywood-top aan het timmeren. Lily-Rose Depp scoorde eerder al de hoofdrol in een nagelnieuwe HBO-reeks van de bovenste plak. Samen met niemand minder dan The Weeknd schittert de jonge actrice in The Idol, een serie van dezelfde maker als het weergaloze Euphoria. Er is een vierde trailer gedeeld, die veelbelovend is.

De talentenfabriek van HBO draait overuren. Niet de naamswijziging was het grootste nieuws, maar de onthulling van maar liefst zeven nieuwe series die stuk voor stuk de potentie hebben om een hellevuur aan de schenen van Netflix te leggen. Maar ondanks de onthulling van (nog) een Game of Thrones-prequel en een dystopische House of Cards met Kate Winslet, heeft HBO het beste als laatste bewaard.

The Idol verschijnt op 4 juni op HBO Max. De serie is een samenwerking tussen The Weeknd en Euphoria-regisseur Sam Levinson. De hoofdrollen worden vertolkt door Lily-Rose Depp en Abel Tesfaye zelf. Laatstgenoemde is de officiële naam van The Weeknd.

The Idol: nieuwe hitserie van HBO Max

In de veelbelovende serie volgen we de beproevingen van een jonge steractrice die in sneltempo de nieuwe Lindsay Lohan van Hollywood dreigt te worden. Voor Lily-Rose Depp staat het verhaal in ieder geval vrij dicht bij de werkelijkheid. De jonge dochter van Johnny en Franse zangeres Vanessa Paradis heeft dan wel geen verleden met drank en drugs, ze herkent ongetwijfeld de gevaren en risico’s die te pas komen bij een razendsnelle weg naar de top. In ieder geval kan ze er genoeg vragen over stellen aan haar vader.

Drank, drugs, orgies en Hollywood. Gooi daar een Euphoria-sausje overheen en je hebt alle ingrediënten om van The Idol de volgende HBO-monsterhit te maken. En aangezien Succession finaal van de buis verdwijnt, konden we ons geen betere timing voorstellen. In afwachting van de nieuwe topper, check ook alvast de 7 beste mini-series die Netflix momenteel te bieden heeft. Of als je Lily-Rose Depp al eens het werk wil zien, raden we de Netflix-film The King ten zeerste aan, waarin ze de Franse bruid van Timothée Chalamet speelt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.