Redactie
Redactie Hebbedingen 14 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Bespaar jezelf geld, tijd en pijnlijke momenten met The Chairman

Voor een strak kapsel ga je naar de barbier en je baard kun je zelf onderhouden met een scheermesje of scheerapparaat. Maar hoe zit het met de rest van je lichaam? Al het haar dat overblijft, houd je netjes en strak met The Chairman.

Tijd is kostbaar, en dus is het logisch dat de focus vooral ligt op het haar dat je iedere dag ziet. Het is dan ook begrijpelijk dat veel mannen kosten nog moeite sparen om hun kapsel en baard strak te houden. We smijten zonder problemen met geld, liefde en tijd om het haar op ons hoofd strak te houden. Die aandacht geven we niet altijd aan al het andere haar. Dat is ook niet zo gek, want jij en de rest van de wereld zien dit aanzienlijk minder vaak.

Veilig en glad met The Chairman

Toch moet je voorbereid zijn op de momenten dat je minder gekleed bent. Ook dan wil je dat de boel er een beetje netjes uitziet. Dankzij The Chairman kan dat, zonder dat je er veel geld en tijd aan kwijt bent. The Chairman van Balls Club is een trimmer die speciaal is ontwikkeld om schaamhaar te scheren, maar ook bijzonder geschikt is voor de rest van je lichaam.

The Chairman trimmer 3
De krachtige Chairman (Afbeelding: Balls Club)

Deze handzame trimmer is gemakkelijk en snel te gebruiken. Dat is vooral te danken aan de focus op veiligheid. The Chairman maakt gebruik van vlijmscherpe keramische mesjes die ieder lichaamsoppervlak glad achterlaten. Van borst en oksels, tot de schaamstreek. Vooral bij dat laatste gebied wil je een trimmer die veilig is. Gelukkig is The Chairman is zo ontworpen dat ook scheerbeurten onder de gordel snel en veilig verlopen.

Een snelle en krachtige trimmer

Als jij netjes je aandacht erbij houdt, kan er weinig fout gaan. The Chairman glijdt over ieder oppervlak en is zeer effectief. Met behulp van een krachtige motor gaan de mesjes 6.000 keer per minuut heen en weer. Aan die snelheid kan geen haar ontsnappen. Het voordeel hiervan is dat je niet meerdere malen over dezelfde plek heen hoeft te gaan. Dit scheelt niet alleen tijd, maar vermindert ook de kans op ongelukken.

Met The Chairman is je lichaam binnen no-time weer strak. Daarmee bedoelen we overigens niet helemaal glad. Het is en blijft een trimmer, dus je zult altijd stoppels blijven zien. Deze zijn bij The Chairman echter niet langer dan 1mm. Dat is bijna niks, maar je moet dus niet verwachten dat je hetzelfde resultaat krijgt als met een scheermes.

Bespaar geld en tijd

Een voordeel ten opzichte van een scheermesje is wel dat je een stuk sneller klaar bent. Je pakt The Chairman er zo bij om de boel bij te werken. Dit kan zelfs onder de douche en bij weinig licht, want deze trimmer is waterdicht, schokbestendig en heeft een ingebouwd led-lichtje. Er is geen makkelijkere manier om al je lichaamshaar in bedwang te houden.

The Chairman trimmer 3
Helemaal waterdicht (Afbeelding: Balls Club)

Met The Chairman bespaar je tijd en gedoe, maar ook geld. Deze trimmer vind je voor 56 euro in de webshop van Balls Club. Dat is een zeer scherpe prijs voor de kwaliteit die je krijgt. Je bent zelfs nog beter uit als je voor de bundel gaat. Je krijgt dan naast de trimmer ook een extra mesje en de Freshman. Dit is een aftershave, maar dan speciaal voor je ballen. Meer daarover lees je hier.

The Chairman: conclusie

Onderaan de streep is The Chairman een absolute aanrader. Hij is eenvoudig te gebruiken, heeft een goede accuduur, is veilig en doet wat hij belooft. Deze trimmer heeft zich dan ook binnen no-time weten te bewijzen en heeft inmiddels een vaste plek onder de douche verworven. Kortom, een uitstekende investering die zichzelf zo heeft terugverdiend. Zowel in geld, als in tijd.

Meer weten over The Chairman of er direct één bestellen? Klik dan hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.