Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 20 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Temptation Island-ster teast Playmate van het jaar 2024-shoot

Dat Temptation Island-ster Veerle Vlemmix Playmate van het Jaar 2024 is geworden, vertelden we je eerder dit jaar al. Nu heeft ze de eerste beelden gedeeld van de Playboy-shoot.

De 29-jarige Amsterdamse won de verkiezing in januari 2024. Ze eindigde voor de Oekraïense favoriete Julia Yaroshenko, die haar 1,2 miljoen Instagram-volgers opriep op haar te stemmen. Naar eigen zeggen had Veerle Vlemmix, in 2022 nog verleidster in Temptation Island, totaal niet gerekend op de overwinning.

Veerle Vlemmix in Playboy als Playmate van het Jaar 2024

In 2023 ging de Temptation Island-ster al uit de kleren voor Playboy, maar de Playmate van het Jaar 2024-shoot is het echte werk. Veerle Vlemmix deelde een video en behind the scenes-foto’s op Instagram.

Wat je ook van het programma Temptation Island vindt, de eerste beelden mogen er zijn. Het Nederlandse tijdschrift Playboy is sowieso lekker bezig sinds het aantreden van hoofdredacteur Niek Stolker. Er staan weer bekende Nederlanders in het blad en ook qua verhalen worden de scherpe randjes weer wat meer opgezocht. Print is nog niet dood.

De toekomst van Temptation Island

Wel op het randje van de dood balanceert het programma waaraan we de Playmate van het Jaar Veerle Vlemmix te danken hebben. Althans, als het aan de Vereniging van Vertrouwenspersonen ligt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.