Martin de Coninck
Martin de Coninck Hebbedingen 4 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

5 geniale Star Wars-cadeaus voor de feestdagen van 2021

Verwen je partner of jezelf met een van de coole Star Wars-cadeaus. Een fan doe je geen groter plezier dan een mooi geschenk uit een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan.

2022 wordt een Star Wars-jaar bomvol nieuwe films en series. Met deze cadeaus ga je komend jaar volledig in stijl in.

Star Wars-cadeaus voor de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur. Wacht niet tot het laatste moment, want dan zijn alle krenten al uit de pap gesnaaid. Nu is het moment aangebroken om jouw partner, kennis of familielid eens flink in het zonnetje te zetten. Star Wars-cadeaus worden aangeboden voor de kleintjes, maar ook voor de grote kleintjes onder ons. Check deze lijst met vijf geweldige giften voor de feestdagen.

1. 1. Boba Fett verwisselbare jas van Columbia

star wars cadeaus, jas, columbia boba fett
(Afbeelding: Columbia)

Fans van de renegade premiejager Boba Fett kunnen hun geluk niet op met deze universele jas. Waterdicht en ademend, zodat je onder de zwaarste omstandigheden je premies kunt innen. De achterkant van de jas is zelfs uitgerust met 2 ventilatiesleuven die lijken op de uitlaten van Boba Fett’s jetpack. Verkoopinformatie.

2. 2. Star Wars: Year by Year

star wars year by year, cadeaus, feestdagen
(Afbeelding: Lucasfilm)

Maak een visuele reis door meer dan vijf decennia aan nieuwskoppen met de nieuwste editie van het favoriete Star Wars-boek van veel fans. Volg de culturele hoekstenen en invloeden van het vroege leven van regisseur George Lucas tot de nieuwste toevoegingen aan zijn universum. Verkoopinformatie.

3. 3. Kowakian Monkey-Lizard

(Afbeelding: Disney)

Kowakawat? Beter bekend als de Kowakians die in Star Wars als onderwereldhuisdieren werden gehouden. Zo heeft Jabba the Hutt een eigen Kowakian-hofnar die aan een ketting ronddartelt. Nu verkrijgbaar als griezelige pop, die je kunt laten praten en bewegen met een afstandsbediening. Altijd leuk om iemand mee te verrassen. De Kowakian Monkey-Lizard is verkrijgbaar in twee kleurpatronen. Verkoopinformatie.

4. 4. Galactic Snackin’ Grogu (Baby Yoda)

Bestel de schattige Baby Yoda (officieel Grogu) uit The Mandalorian als pop. Geef hem een koekje en hij zegt wat hij denkt. Verkoopinformatie.

5. 5. LEGO Star Wars Ultimate Collection Series AT-AT

lego, star wars, grootste bouwset ooit, at-at
(Afbeelding: LEGO)

Last, but zeker niet least, de nieuwe AT-AT oorlogsmachine. Verpletter de rebellie met deze torenhoge AT-AT van de imperiale strijdkrachten. De nieuwste toevoeging van de LEGO Star Wars Ultimate Collection-serie. Met 6785 stenen geen kinderspel, maar gericht op volwassenen die jong van hart zijn. Deze set is trouwens ook niet kinderachtig geprijsd met een adviesprijs van € 799,99. Verkoopinformatie.

2022 wordt een bomvol Star Wars-jaar: deze films en series komen eraan

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.