Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 12 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

In beeld: de Sports Illustrated Swimsuit Runway Show 2021

De Sports Illustrated Swimsuit Issue van 2021 kwam afgelopen weekend tot leven tijdens de SI Swimsuit Runway show. Modellen showden de nieuwste bikini’s op de catwalk. Gelukkig hebben we de foto’s en video’s nog.

Waar in het najaar de Savage x Fenty Show van Rihanna op Amazon Prime een hoogtepunt is voor fans van lingeriemodellen, komen fans van bikini-modellen doorgaans aan hun trekken in de zomer. Dan vindt namelijk de Sports Illustrated Swimsuit Runway Show plaats. In 2021 stond de show bol van de diversiteit en inclusie.

Sports Illustrated Swimsuit Runway Show 2021

Godzijdank doet kleur, maat of wat dan ook er tegenwoordig niet meer toe in de modellenwereld. Merken en tijdschriften doen er alles aan om iedereen vertegenwoordigd te laten voelen. Ook tijdens de Sports Illustrated Swimsuit Runway Show 2021 kwam dat maar weer eens tot uiting.

De bikini-parade vond plaats in de Baia Beach Club Miami en er mocht in tegenstelling tot vorig jaar weer publiek blij. Smaakmakers waren onder anderen Jasmine Sanders (Golden Barbie), Christen Harper, Ella Halikas en Saje Nicole. Maar alleen daarmee doen we de rest te kort.

Scrol en swipe door de foto’s en video’s.

Meer foto’s stromen binnen op de website en het Instagram-account van Sports Illustrated Swimsuit.

De bikini-modellen van dit jaar

Van Olivia Culpo tot Marquita Pring en van Josephine Skriver tot Lais Ribeiro, de cast voor de Sports Illustrated Swimsuit Issue was dit indrukwekkend. Ook in het tijdschrift stonden diversiteit en inclusie dit jaar centraal. Maak in dit artikel kennis met de bikini-heldinnen van 2021.

Dat de bikini in 2021 ook de cryptowereld is binnengedrongen, liet topmodel Emily Ratajkowski eerder dit jaar zien met een peperdure non-fungible token. Deze opmerkelijke NFT verkocht ze voor een fortuin, en dat deed ze niet zonder reden.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.